F22 Raptor pisze: każecie mu robić na drutach
jarać zamulające środki, tj. MJ ..
Musisz brać antydepresanty i to wszystko !
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Czesiek z Grajewa pisze: hahahhah gdybym był wyjątkowo tępy nie został bym rentierem w wieku 25 lat chłopcze i to jeszcze w nie naszym kraju. Ić zajeb se majki i zjedź na ręczyn brudasie i nie rób oftopa jak doradzasz benzo dla typa który nigdy tego nie żarł to sam jesteś tępy osobiście znam 4 ludzi w tym 2 z byłej pracy którzy byli uzależnieni od benzo.
Tak jak napisał Kurwik, przydała by Ci się sesja z jakimś psychodelikiem. Mi w podobnej sytuacji pomogły grzyby.
1) z ziołem fakt..
2) Z szukaniem zajęcia, trafny pomysł - tylko kurwa nie robienie na drutach!
3) Z tym, że musi brać antydepresanty, to nie widze w tym nic szkodliwego.. bo one nie szkodzą . ;] Więc jaki problem spróbować ?! hę ?!
F22 Raptor pisze: 2) Z szukaniem zajęcia, trafny pomysł - tylko kurwa nie robienie na drutach!
3) Z tym, że musi brać antydepresanty, to nie widze w tym nic szkodliwego.. bo one nie szkodzą . ;] Więc jaki problem spróbować ?! hę ?!
Niewiele wiesz o antydepresantach.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Niewiele wiesz o antydepresantach.
a nie wspominając że po większości srri spadek lub całkowity zanik libido gwarantowany
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
jakos mija mi rok napierdalania ssri i to w wysokich dawkach i moje libido jest OK
dzieki mirtrazapinie wogole temat problemow sexualnych na ssri mnie nie dotyczy ... jesli chcecie pisac o szkodliwosci to wezcie sie qrwa za siebie i prosze napisac konkretnie jaki lek i czym grozi a najlepiej jeszcze podac zrodlo tych informacji (np. kolega z bloku hahaha)
bo robicie straszny rozpizd na tej czesci forum i siejecie zament i propagande ... mysle ze domysla sie zainteresowani palcem nie chce pokazywac
ooo the second pisze: no qrwa oczywiscie ...
jakos mija mi rok napierdalania ssri i to w wysokich dawkach i moje libido jest OK
dzieki mirtrazapinie wogole temat problemow sexualnych na ssri mnie nie dotyczy ... jesli chcecie pisac o szkodliwosci to wezcie sie qrwa za siebie i prosze napisac konkretnie jaki lek i czym grozi a najlepiej jeszcze podac zrodlo tych informacji (np. kolega z bloku hahaha)
bo robicie straszny rozpizd na tej czesci forum i siejecie zament i propagande ... mysle ze domysla sie zainteresowani palcem nie chce pokazywac
Piszcie kiedykolwiek
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.