Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: manzana »
Dzisiaj stala sie taka akcje ze byl bardzo mocny towar a oni jarali z butelki No i laska tak odiechała Bo brała mocne i dlugie buchy
No i laska zemdlala naszczescie to bylo krotkiezaraz sie ocknełai przy okazji Popuscila w spodnie
Nie znam sie na tym bo nie pale wiec moze mi ktos powiedziec czy To było normalne?
i odp:
juz po niej, z marihuany sie nie wychodzi! miala szczescie, ze skonczylo sie na lekkim uszkodzeniu mozgu. znam wielu ludzi, ktorzy w ten sposob umarli. twoja kolezanka juz nigdy nie bedzie taka sama, marihuana uszkodzila jej mozg i w efekcie zemdlala. bedzie miala problemy z koncentracja i pamiecia do konca zycia, jej przyszle potomstwo - jesli w ogole przezyje do tego czasu - ma przez to pewne szanse na powazne choroby i nigdy nie bedzie mialo normalnego zycia.
smutne. To twoja wina! to byla twoja kolezanka! a ty pozwolilas sie jej stoczyc, zniszczyc sobie zycie!
zniszczyc zycie jej przyszlemu potomstu! jej rodzina tez juz nigdy nie przestanie sie o to oskarzac - gdyby tylko wiedzieli.
oraz
prawno to! moja babka z zakopca to swinstwo 60 lat palila. teraz nie zyje.
OWNED
jak dla mnie 3/4 osób na forum to wkręty z hyperreala. Ale inicjatywa była pewnie dobra, jak wszystko w tym kraju
Nikt ode mnie nie wymaga zebym zarzucal draga!
  • 84 / / 0
Nieprzeczytany post autor: katul »
trudno się dziwić gdy admin portalu piszę teksty typu - "każdy narkotyk uzaleznia i wpływa na psyche, extazy tez, ten kto twierdzi inaczej jest w dużym błędzie " - trochę ignoranckie. jedynym pocieszeniem jest fakt, że gdy ktoś kończy informowanie się na temat narkotyków na tej stronie to zasługuje na dezinformacje.
swoją drogą dla mnie całe to forum prócz admina to wkręty. dosyć zabawne.
hahaha ciekawe kiedy admin sie zorientuje. %-D
Ostatnio zmieniony 10 września 2009 przez katul, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik katul nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
"każdy narkotyk uzaleznia i wpływa na psyche, extazy tez, ten kto twierdzi inaczej jest w dużym błędzie "

no, z definicji każdy narkotyk uzaleznia i wpływa na psychę. prawdą to jest.
a to, że polskie prawo kwalifikuje jako narkotyki wszystko jak leci to inna sprawa.
  • 84 / / 0
Nieprzeczytany post autor: katul »
chciałbym zobaczyć kogoś uzależnionego od np. DMT.
o iboganie już nawet nie wspominam.
zresztą uzależnienie to sprawa osobista i indywidualna. niektórzy uzależnią się od DXM inni zrezygnują z niego po pierwszym tripie albo nawet jeszcze przed nim. ktoś uzależni się od opiatów ktoś inny nawet ich nie spróbuje albo spróbuje i zostawi bo to nie jego faza. znam ludzi, którzy jarają szlugi tylko do alko albo fety a na co dzień nie muszą.
w skrócie; trudno powiedzieć, że to narkotyk uzależnia, bliżej prawdy wydaje mi się stwierdzenie, że to ludzie się uzależniają. może i banał ale tak to widzę.
Ostatnio zmieniony 10 września 2009 przez katul, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik katul nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
Rakoczy kimkolwiek jesteś tutaj, nie pisz im o hyp'ie bo a nuż zaciekawią sie czymś czego ich energia i pasja nie powinna ruszać.

http://www.narkotyki.pl/forum/temat10,2 ... -info.html
Ostatnio zmieniony 10 września 2009 przez Frame, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
www.przedmonitorem.pl - anudda one.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: masturbator »
zacytowali mnie i mój pomysł :)
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
stary jesteś sławny =)
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
katul pisze:
chciałbym zobaczyć kogoś uzależnionego od np. DMT.
o iboganie już nawet nie wspominam.
dmt i ibogaina wedlug definicji slowa narkotyk nie kwalifikuja sie. czytanie ze zrozumieniem;]
  • 2497 / 49 / 0
No nie wiem, wg wikipedii i swiatowej organizacji zdrowia oba sa narkotykami.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.