Dzisiaj stala sie taka akcje ze byl bardzo mocny towar a oni jarali z butelki No i laska tak odiechała Bo brała mocne i dlugie buchy
No i laska zemdlala naszczescie to bylo krotkiezaraz sie ocknełai przy okazji Popuscila w spodnie
Nie znam sie na tym bo nie pale wiec moze mi ktos powiedziec czy To było normalne?
juz po niej, z marihuany sie nie wychodzi! miala szczescie, ze skonczylo sie na lekkim uszkodzeniu mozgu. znam wielu ludzi, ktorzy w ten sposob umarli. twoja kolezanka juz nigdy nie bedzie taka sama, marihuana uszkodzila jej mozg i w efekcie zemdlala. bedzie miala problemy z koncentracja i pamiecia do konca zycia, jej przyszle potomstwo - jesli w ogole przezyje do tego czasu - ma przez to pewne szanse na powazne choroby i nigdy nie bedzie mialo normalnego zycia.
smutne. To twoja wina! to byla twoja kolezanka! a ty pozwolilas sie jej stoczyc, zniszczyc sobie zycie!
zniszczyc zycie jej przyszlemu potomstu! jej rodzina tez juz nigdy nie przestanie sie o to oskarzac - gdyby tylko wiedzieli.
prawno to! moja babka z zakopca to swinstwo 60 lat palila. teraz nie zyje.
jak dla mnie 3/4 osób na forum to wkręty z hyperreala. Ale inicjatywa była pewnie dobra, jak wszystko w tym kraju
swoją drogą dla mnie całe to forum prócz admina to wkręty. dosyć zabawne.
hahaha ciekawe kiedy admin sie zorientuje.
no, z definicji każdy narkotyk uzaleznia i wpływa na psychę. prawdą to jest.
a to, że polskie prawo kwalifikuje jako narkotyki wszystko jak leci to inna sprawa.
o iboganie już nawet nie wspominam.
zresztą uzależnienie to sprawa osobista i indywidualna. niektórzy uzależnią się od DXM inni zrezygnują z niego po pierwszym tripie albo nawet jeszcze przed nim. ktoś uzależni się od opiatów ktoś inny nawet ich nie spróbuje albo spróbuje i zostawi bo to nie jego faza. znam ludzi, którzy jarają szlugi tylko do alko albo fety a na co dzień nie muszą.
w skrócie; trudno powiedzieć, że to narkotyk uzależnia, bliżej prawdy wydaje mi się stwierdzenie, że to ludzie się uzależniają. może i banał ale tak to widzę.
http://www.narkotyki.pl/forum/temat10,2 ... -info.html
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
katul pisze: chciałbym zobaczyć kogoś uzależnionego od np. DMT.
o iboganie już nawet nie wspominam.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.