Faithless pisze: Lepiej trawa..
też nie poczułem po trawie jakieś specjalnej euforii, oraz tej pseudo-empatii podobnej do MDA. DXM>>>>> trawa.
Matha sprobuje na bank. Wyjezdzam na mazury z ekipa kolegow i kolezanek, a jezeli dziewczyna zgodzi sie pojechac tylko ze mna to pojedziemy sami. Takze zooraganizuje sobie Matha na Mazury i tam sie tego sprobuje.
Tylko tak pewnie nie bedzie, bo ona nie bedzie chciala pojechac bez ekipy, bo nudno moze byc. Co prawda tez tak sadze, ale jeszcze sie zobaczy.
Motam sie w zeznaniach? Moze nie motam, ale jak czytam swoje posty to sie zastanawiam czy inny uwytkownik mnie zrozumie. Najczsciej jednak pisze zawsze bardzo klarownie (na innych forach) i zawsze jestem uznawany za najbardziej zrozumialego forumowicza. Nie raz i nie dwa proszono mnie abym zbil kilka informacji w jedna klarowna calosc, gdyz jeden nie moze zrozumiec wypowiedzi innego forumowicza, a 2. nie moze zrozumiec jeszcze innego.
Temat jeszcze sie nie skonczyl. Caly czas czekam na wasze wypowiedzi i mam nadzieje, ze bedzie ich duzo. Na razie moj wbor padl na Jaxa, moze pojade jutro lub w poniedzialek, dlatego mam nadzieje, ze jeszcze cos przeczytam przed kupnem tego i moze moj wybor padnie na cos innego.
Zastaawiam sie nad Charge+, ale nie wiem gdzie to w Wawie kupic.
No i jak myslicie? Lepiej pojsc w prawdziwy narkotyk i sprobowac smaku czegos zakazanego, czy te Jaxy, ktore niby przypominaja MDMA, czyli to co chcialem na poczatku?
Flapwazze pisze: dopóki nie bede miec pewnosci w 100%, ze to co dostane to bedzie dobra prawdziwa Kokaina, nie bede jej kupowac
też opcja dwa. za niedługo grzyby. takie 30-40 sztuk działa pseudo-empatycznie, z delikatna nutką psychodelii oraz w kurwe mocną euforią.
zjedz bielunia, 100% pewności i zero chemii.
narkotyków ?
"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
Planujemy jutro lyknac Kody.
Nie bede sie narazie bawic ekstrakcja, a poniewaz i mi i mojej dziewczynie nie zalezy na zdrowiu wiezmiemy Thio cos tam. Teraz mam pytanie i prosze o szybka odpowiedz. Szukalem sobie wlasnie na ile tego brac. O dxm jest napisane ile na wage, ale o kodzie nie znalazlem, a uwierzcie, ze czytalem kilka godzin, no 2 dni gdzies tak po 5h i nie znalazlem ;/ (tępy jestem?).
Wiec zaczne od tego, ze waze 65 kg, moja dziewczyna 57. Myslalem dla siebie, zeby lyknac 300 mg, czyli 2 paczki thio, gdyz nie chce poznawac tego, a chce zeby mnie od razu walnelo. Teraz sie jednak zastanawiam czy to nie za duzo? Moze 255? A dla dziewczyny, ktora wazy 57, to jest 10 kg roznicy, to ile w koncu wziosc?
Pamietajcie, ze chcemy od razu prawdziwa kodeinowa fazke, a nie poznawac ta substancje.
Mamy zamiar lyknac kolo 16 (godziny)
Teraz mam pytanie, moja dziewczyna idzie do dentysty na 14. Nie dopytalem sie co jej beda robic, wiec nie wiem czy bedzie miala znieczulanie, a jezeli tak, to chyba mozna mieszac z koda?
Czytalem duzo, ale sie zastanawiam, o co chodzi z tym apapem noc, albo aviomarin, bo do konca nie zrozumialem. Tu chodzi o tolerancje, tak? Ze jak sie lyknie apapa, to lepiej trzepnie?
I podobno zapite cytryna zmmiejsza ph i brzuch nie bedzie bolec, tak?
Czy jak lykniemy sobie Kodki w zalacanej przez was dawce i np. o 22 ja sobie sam przy muzyce pierdolne jeszcze jedno opakowanie, to wszystko bedzie okej?
Czy jest jakis wzor, zeby obliczyc ile brac?
Mam zamiar pokruszyc to, zmieszac z woda i wypic, pozniej zapic czyms jeszcze i cytrynka, a pozniej na miasto. Dobry to pomysl?
Przepraszam was, ale to nasz pierwsze starcie z Koda i nie mamy doswiadczenia, wiec chce wiedziec na 100% co i jak. Moze was to denerwuje, ale pomyslcie jak bardzo nam pomagacie.
Koke ogarne sobie na mazurki. Mam jeszcze zamiar sprobowac galki.
A na wspolny wieczorek wybralem Methcata ;]
Co to bielun?
I jeszcze jedno, ja przypalu miec napewno nie bede, nawet jak wpadne troche dziwny do domu. Jednakze moja obawiam sie czy moja dziewczyna nie bedzie miala przypalu. Wiec czy kolo 22-23 juz wszystkie efekty mina? I jak mozna rozpoznac, ze czlowiek cos bral? Chodzi mi o kodeine, zrenice itp.
Ci, co mieszkaja z rodzicami mnie zrozumieja "Dopuki mieszkasz z nami masz do domu przychodzic trzezwy itp."
Omg, jeszcze jedno niestety. Slyszalem, ze mozna mieszac z alkoholem, tak, ze 2-3 browarki nie doprowadza do niemilych przezyc, prawda?
Jeszcze mi sie cos przypomnialo, przepraszam, ze tego tak duzo, mam nadzieje, ze rozumiecie moje obawy. Codziennie boli mnie glowa (objawy niedojedzenia) i biore srodek IBUM (ibuprofen chyba ma w sobie, jednakze nie jestem pewiem). Czy jezeli wezme ten srodek, nawet 1-2 przed to nic mi nie bedzie?
Prosze o szybka odpiwiedz, gdyz za jakies 12h mamy zamiar juz wejsc w to.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.