Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
tego dnia gdy wszystkie tamy popękały
ja też mam strasznie zajechane ręce nie raz męczyłem się po godzinie czasu żeby trafić , ale zawsze pukałem w ręce tylko , parę razy zdarzyło mi się w szyje myślałem ze to ciężej będzie trafić ale pierwszym razem przy lusterku elegancko trafione , z obu stron idą eleganckie grube dwa kable.
Teraz już nie ćpam tak ostro jak kiedyś to żyły nie które trochę wróciły i da radę puknąć w rękę w wątrobówki , ale i tak tylko mogę walić w prawo rękę (2-3 kable jeszcze sprawne) w lewo rękę nie pukałem już nic prawie rok czasu a nadal nic nie powróciło..
Przez całą nogę przechodzi taka gruba żyła w nią podobno dobrze się wali chociaż osobiście nie pukałem w nogi , jeden znajomy mówi ze dobrze się puka a drugi natomiast mówi ze lipa bo boli .
Mam znajomego który puka w pachwinę tzn pukał bo teraz na ZK poleciał . Zawszę mu zazdrościłem ze on moment i po bólu a ja się męczyłem. Ale nie wypytywałem go dokładnie nigdy jak on znalazł , wiem ze też 0.5 pukał.
Jeszcze jedno pytanie , Wy przy pachwinie macie widoczne żyły ? Bo u mnie normalnie widać jak przechodzi żyła ? - i się zastanawiam czy to ta głębionówka czy jakaś inna ale raczej te 2 obstawiam . Musze kiedyś spróbować puknąć w nią ale w nią to spokojnie nawet 0,4 bym trafił bo nawet na ręku tak na wierzchu nie mam jak tam , na ręku to już się przyzwyczaiłem bo muszę robić na dotyk i wymacać sobie palcem bo tak to mógłbym przyglądać się godz czasu a i tak bym żadnej nie zobaczył :-/
A cos mi sie przypomniało nie wiem czy tu czytałem czy ktoś mi mówił , ale podobno jak przyłożył kciuk do pępka a palec wskazujący na 90 stopni tzn takie ułożenie palcy jakby literka L (jak Legie pokazują) na stojąco i zegnie kolono się to palec wskazujący wskazuje nam właśnie miejsce tej głębionówki gdzie możemy puknąć.
Ale dobrze nie pamiętam tego , i sam nie próbowałem tylko gdzieś słyszałem , może Wam się przyda.
Pozdrawiam i Powodzenia Życzę .
tego dnia gdy wszystkie tamy popękały
http://talk.hyperreal.info/bhp-dawania- ... 24308.html
i pewnie wiele innych
Zamykam.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.