Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
2. Jestem na podkarpaciu, ale stara m się nie szukać bo wiem co będzie jak znajde. PRZYPUSZCZAM ŻE bez wątpienia spróbuje
gordo pisze: A może nie? KURWA własnie to jest to, co z tego że tego nie robie? Skoro dalej biję się myślami że chciałbym. Dlatego też temat o abstynencji... można być czystym ale uzależnionym się pozostanie już do końca życia (NIE FIZYCZNIE) psychicznie uzależnionym
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Chciałbym przetestować poziom swojej silnej woli, na pewno zaistnieje sytuacja w której będę mógł skorzystać i ciekawe co wtedy zrobię? Nigdy nie mówiłem sobie, już nigdy więcej ale już przez prawie rok jest okej i czuje się WOLNY. Patrze na to w ten sposób uwolniłem się od tego teraz, mam szanse na to żeby się ustawić. Coś w życiu zrobić, wszystkie te rzeczy zawszę będą dostępne (narkotyki) może w przyszłości nawet bardziej niż teraz. lol więcej ludzi na forum, wiecej spotów w różnych miastach. hahaha
w skrócie, abstynencja - cisza przed burzą? Jak myślicie?
Hurra, diese Welt geht unter
Obecność na tym forum świadczy że myślisz o tym i jesteś otwarty na temat.
jacok pisze: wiesz, zaczniesz sobie wszystko ustawiać, będzie ok, życie się trochę naprostuje. I nagle pojawi się okazja. Nie boisz się, że spierdolisz wszystko, co osiągnąłeś?
w skrócie, abstynencja - cisza przed burzą? Jak myślicie?
życie mu się ułożyło, chociaż wg. mnie miłe życie nie wyklucza "nałogów" i sportów sezonowych
Obecność na tym forum świadczy że myślisz o tym i jesteś otwarty na temat.
Najgorsze jak przestajesz walic to zajac sie czyms, zeby nie myslec o niczym bo jak zaczniesz rozmyslac to zawsze konczy sie na jednej mysli: Jakby to bylo jakbym przyjebal.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.