Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 1530 / 9 / 0
Mr.LaTacha pisze:
pierdolicie z tym, że samochodowana trawka jest lajtowa.
Raczej słaba trawka jest lajtowa, albo jak ktoś nie umie uprawiać to w większości przypadków jest lajtowa,

za to
Jak ktoś zna się na growingu to trawa wyrasta kosa of course jeśli takiej osobie na tym zależy.
Oczywiście wszelkiej maści outdoorki możecie sobie... chyba, że ktoś mieszka w miejscu o znacznie lepszym klimacie...
Ja paliłem od niego tylko pare lisci co na dwie lufy weszły i kopało, ale bez takiego pierdolnięcia że zamula tylko tak żywiej chcialo sie coś robic. Pewnei jak było by go stać na lampy to też by wychodowal kozaka.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nom »
John Stuart Mill pisze:
Lechu44 pisze:
John Stuart Mill pisze:
A jest możliwosc jakos sie tego pozbyć?
musi upłynąć bardzo długi czas gdy znów przychylnie będziesz patrzył na maryche i nie bedzie Ci sie ona kojarzyła tylko z badtripem. Przez początkowy okres psychozy jarając nawet małe dawki bedziesz miał krzywe jazdy poprzez psychoze nie psychiczną tylko wewnątrz ustrojową na którą nie będziesz miał wpływu. Z czasem ona minie i pozostanie tylko psychoza psychiczna czyli złe nastawienie i obrzydzenie do marychy które da sie zmienić. Życze szczęscia...
To ile to będize kilka lat? Robiłęm nie raz długie przerwy i czasami było pozytywnie, ale chujia też się wkręcałą, szczególnie jak się robiło ciągi. Jest jakiś sposób by wydalic to z organizmu? Słyszałem, że jest jakiś środek dla sportowców "detox" %-D który brany przez dwa dni wypłujue z nas cały syf, ale czy thc tez? Ogólnie to bardoz lubiłem mj, coś sie kiedyś popierdoliło a jednak mimo to pal;iłem z nastawieniem " a może tym razem będzie dobrze", nie było ;) Zostawiłęm to w cholere i potem już sporadycznie paliłem i tu różnie bywało. Ostatnio miałem dłuższą przerwę i po trzech buchach złpałem chujową jazde typu napierdalajace serce i chujnia w głowie. Takie jazdy tylko po gandize, grzybki wszystko na pozytyw.
oo tak jakbym czytał siebie... kurwa myslalem ze tylko ja tak mam...kiedys jarałem wchuj i się czułem zajebiście po ziółku tak z 3/4 lata palilem aż wkońcu zaczeły się krzywe jazdy,takie ze po 1-2 buhach byłem tak zajebany,że łapałem paranoje i spierdalałem jak najdalej od ludzi,też myślalem ze mi to minie,że może akurat tym razem będe miał tą starą fajną masę ale ni chuja ,zawsze to samo badtripy...no i również przestałem palić,nooo i teraz najgorsze,teraz nawet na trzeźwo mam podobne stany jak te paranoje po paleniu... ale nie pale już z 0,5 roku i jest coraz lepiej ze mną... chyba juz nigdy nie bede mogl beztrosko palić...;/ ale moze to i dobrze...tez kiedyś potrafiłem zjarać 1sztuke solo (w wieku 13lat), a teraz bałbym się 1buha dłuzej w płucach przytrzymać:D pozdro ZiP;) dodam jeszcze ,że się nabawiłem nerwicy i wiem,że jest to spowodowane paleniem...

moje wnioski: jeżeli masz ukryte(uśpione) zmiany w psychice marihuana pomoże Ci je uaktywnić,jestem tego pewien pzdr
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2009 przez nom, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1530 / 9 / 0
Na trzeźwo też łapałem takie shizy, ale raczje po ciągach i w końcvu przechodziły. Do mnie jeszcze przyplatała sie depresja. Na shizy na trzeźwo pomogla mi kuracja RRSI + Xanax. To napewno droga na skróty, wtedy była mi bardiozej potrzebna niż walka z tym wszystkim bo miałem nieźle przejebane w głowie :wall:
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kiffi »
sativa wcale a wcale nie musi być słabsza :P ba, może być w chuj mocniejsza ;D radzę poczytać o różnicach pomiędzy cannabis indica i cannabis sativa, chociaż w naszych warunkach większości ta wiedza na niewiele się przyda. a dobry, polski outdoor też może być zaskakująco mocny.

problem polega na tym, że niestety nigdy nie wiadomo co oni pchają w to osiedlowe gówno. najlepiej po prostu samemu zadbać o rośliny i tyle.

a a propos tej psychozy, to straszne rzeczy jakieś piszecie. czasami miałem takie jazdy, ale na szczęście tylko sporadycznie. sądzę, że to może być skutek tych jebanych "wypełniaczy".
http://kiffi.info
  • 1530 / 9 / 0
Kiedys tez tak myślałem i sie tym pocieszałem. Nieiwem jak jest. Ganda potrafi w końcu wyciagnać z czlowieka jego niedoskonałości psychiczne, ktore być moze nigdy by siena zewnatrz nie wydostały.
  • 99 / 1 / 0
dzięki temu wątkowi dowiedziałem sie wkoncu czemu jestem taki nie halo nawet po jednym buszku.organizm zachowuje sie tak jak by byl na gandzie uczulony :-( a kiedyś mogłem tyle jarać :'( tylk te stany ujawniły mi sie po rzuceniu fety przed tem miodzio.....
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 1294 / 230 / 0
Nieprzeczytany post autor: trydzyk »
To ja dodam od siebie - mj nigdy nie powodowała u mnie krzywych jazd, do czasu wrzucenia dragonflya. Od tego czasu po samym przypaleniu mam:

1) wyraźne CEVy, z delikatnym fraktalowaniem przedmiotów przy otwartych oczach

2) chwilowe krzywe / paranoidalne / depresyjne jazdy (nic z tych rzeczy nie występuje u mnie na trzeźwo), z których dość łatwo się wyrwać, pierwszą tego typu jqazdę miałem po dragonie, przy zejściu zawsze widzę paskudztwa.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 907 / 8 / 0
[quote="trydzyk"]
To ja dodam od siebie - mj nigdy nie powodowała u mnie krzywych jazd, do czasu wrzucenia dragonflya. Od tego czasu po samym przypaleniu mam]

a może poprostu wcześniej nie mogłeś tego wyłowić w napływie fazy trawowej, a teraz znając te szczeguły jak to wygląda to Ci sie to przypomna? Troche skąplikowane:P
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 99 / 1 / 0
nie wiem gdzie umiescic te pytanie..... no więc niby gandzia działa przeciwwymiotnie??...... to dlaczego ja po kazdej spalonej ilości obojętnie jakiej...rzygam jak pies.Dodam że kiedys mogłem palić na tony i hektary i bylo zajebiscie.Nie wkręcam sobie tego bo faza po MJ jak dla mnie jest wyśmienita tylko to rzygańsko;-/ biore ssri moze to ma jakiś wplyw? wiecie może? :'( czy gandzia juz mnie nie lubi?
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
elo trzynastylistopadzie odezwij sie na pw. :>:>

co do psychoz po paleniu, miałem nieraz na zbaku ale raczej okresliłbym to mianem wkręty którą wykręcałem sobie no ale nie powiem, ze moja osobowość przez znaczne nadużywanie substancji psychoaktywnych stała sie podejrzliwa/paranoiczna.
Maisssterrr qrwy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.