Kuba Powiatowy pisze: Pewnie część osób się oburzy ale trzeba być zjebanym ćpunem żeby wybierać drugi w takich sytuacjach. Jak miałem dziewczynę to o żadnym, nawet weekendowym ćpaniu nie było mowy( po prostu zrezygnowałem z tego bez żalu ). Jeżeli ktoś się zastanawia między drugami a szczęściem osobistym/zawodowym to gówno wie o życiu i niech wypierdala do szkoły albo na detoks.
Od jutra rzucam.
A ten caly temat to jak z jakiegos bravo girl wyjety
pozdro
c.
twój prywatny zbuk ojciec z drewna,
twoj prywatny duch swiety z wieprzowiny.
Caly twoj, a teraz dawaj na tace.
tez uwazam ze jak dziewczyna staje miedzy chłopakiem a narkotykiem to trzeba ja wyzucic
EDIT: wywalam wulgaryzmy z mojej strony, sorry verv.
EDIT 2: Widze, że wolisz pisać ma swój temat niż na temat. Życzę ci zebys znalazł kiedyś dziewczynę i postarał się jej nie wjebać w jakiś paskudny nałóg.
EDIT: To oczywiste, ze nie pisze w imieniu całego swiata, tylko swojego doświadczenia. Takim wyprutym typkom jak ty zawze zabraknie dystansu i potraktuja komentarz jako osobista potwarz.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.