Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Aris »
Różnie, czasem śnieg spada szybciej i niezdąźę nic innego zjeść.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Whitedead »
Tez mi sie po paleniu papierosa zbiera na belta.. Zawsze jak sie wystrzele mocno to te pierwsze najlepsze godziny tak jest.. Nie wiem dlaczego? Dopiero gdy dopamina schodzi i zostaje samo pobudzenie bez eufori to szluga wchodzi zajebiscie ;)
Życie idioty to nie bułka z masłem..
  • 36 / / 0
Nie od dziś wiadomo, że na fecie spożycie wyrobów tytoniowych jest bardzo dużo większe. :finger:
Jest tak a nie inaczej i działanie fety jakoś w ogóle się z nie wiąże z ilością wypalanych papierosów, bo niby jak?
Im więcej palę, tym dopaminy więcej jest? Bez, kurwa, przesady.

Oczywiście, w niektórych przypadkach fajki nie zawsze wchodzą, chce się rzygać czy tam komuś innemu srać, ale jest to tylko związane z suchością w ryju.
  • 282 / 1 / 0
Mya pisze:
nie ma to jak Camel żółty!
Halik pisze:
Chwala camelom!
Yhym.
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
Zawsze, ale to zawsze jak przyjebie mam ochotę zapalić. Dym papierosa łagodzi gardło podczas spływania fety.
A jak podczas samego działania? Hmmm to zależy od futru. Na niektórych proszkach jestem w ta stronę nadpobudliwy, ze nie wiem w co ręce włożyć, a wiec papierosek za papieroskiem. Za to niektóry puder działa tak, ze jak człowiek się w coś wbije to nie chuja by się oderwał i w taki sposób mija nocka na stojąco (bo już tak się chce lać, ale nie da się oderwać %-D) i nawet sobie nie przypomnisz o fajkach
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Alfa »
szlugi i białko? - jest tak: palę fajke na trzeźwo - wjeżdża chujowo, bo np za dużo już dzisiaj - walne kreche, mija 10 minut i znowu palę, ale tym razem faja jest zbawieniem i ma tak kur*wsko dobry smak....

tak jak pisał poprzednik - łagodzi (znieczula?) przełyk
nafukany palę 2x więcej, czyli 2x za dużo:D
Uwaga! Użytkownik alfa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gwiazda »
ja ogolnie pale bardzo malo do 8 szt. dziennie, wiecej nie dam rady bo mi nie smakuja i wglowie sie kreci. Pale dwa lata. A jak zajebie dobrego spida to potrafie paczke wypalic w ciagu nocy i ciagle mi smakuja...
A na drugi dzien to gardlo mam zmasakrowane, i ten szok dla moich pluc:)
"Zawsze, dla Was zawsze będę śpiewał... do końca..."  R.Riedel.[*]
  • 3 / / 0
po fecie pale o wiele wiecej ponad paczka dziennie potrafila pojsc nie raz... jakos nigdy nei odczulem roznicy w porownaniu ze szlugiem na trzezwo.
  • 14 / / 0
U mnie szlugi przedłużają fazę ale pod warunkiem, że odpalam właściwie jednego od drugiego. Potrafię dojść do 2-3 paczek w jednym ciągu. Jak się czuję na dzień po tripie, chyba nie muszę wspominać.
Uwaga! Użytkownik czosnkowyEkwiwalentOnanizmu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dober »
pierwsze furania to na nocce jedna paka schodziła na mnie samego.

Obecnie pale więcej tak czy inaczej, ale wazna sprawa:
więcej palę jak się najaram, upiję, narzrę i wszystko w ch3j tak samo zwiększa ochotę na papierosa co 10 minut.

PS. Trzymajcie kciuki, w związku z 1 września muszę ogarnąć pizdę. Boję się o rezultaty tego postanowienia..... :)
Uwaga! Użytkownik dober nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.