Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Miliard rzeczy zawalonych przez alkohol (i może dwie przez jaranie). Wolę nie wymieniać, bo mój życiorys stałby się engine'm żal.pl.
seb123 pisze:
hehe wręcz odwrotnie xD poprawilem kartkówke z 1 na 2 będąc zajebanym i ucząc sie przez jakies 5 min tego co bedzie na kartkówce... xD
Y... ja to samo, ale ja to zaliczam do rzeczy zawalonych :rolleyes:
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
rozumiem ze 2 nie jest jakąś satysfakcjunującą oceną ale lepiej to niż 1... :)

a zapomnialem... zawalilem zaufajnie starszych...
np
-gdzie idziesz?
-do lasu
-po co??
-przejść sie
-aacha...
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 369 / 4 / 0
[quote="seb123"]
rozumiem ze 2 nie jest jakąś satysfakcjunującą oceną ale lepiej to niż 1... ]
moi jeszcze chyba nie łapią po co wychodziłem do lasu.. bo jeszcze 2 tygodnie temu była zajebsita pogoda na wloczenie sie tu i tam, w kazdym razie od konca wrzesnia wychodzilem regularnie ' przejsc sie ' i nikt specjalnie krzywo na to nie patrzył.
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gzzz88 »
golden afternoon pisze:
jeszcze nic, za tydzien najprawdopodobniej upierdole matematyke w szkole, nie wiem co dalej %-D
Upierdolisz, bo nie pójdziesz, gdyż mamy dla Ciebie inne plany ;>
Nie wiem.
  • 118 / 2 / 0
hehe kiedys powiedzialem ze ide na grzyby ale jakos zasiedzialem sie z widokiem na pole... przypomniało mi sie ze poszedlem na grzyby to trzeba by bylo cos znaleźć znalazlem jednego i zaczeło sie robic ciemno więc poszedlem do domu powiedzialem z uśmiechem na twarzy
-hehe ja nie byłem na grzybach tylko na grzybie xD
i pokazalem reklamówke z jednym grzybkiem:P
bardzo mozliwe ze od tamtego czasu obcykali jak wyglądają te moje wypady do lasu...

• 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Parvati »
Zobaczymy jak będzie sesja i podsumuja moje nieobecnosci i okaze się ze w ch... do zaliczenia mam:/ bo w tym momencie to sama nie potrafie powiedziec ile poopuszczałam- najczęsciej przez zjazdy po czymś przesadzonym.
“Whether drugs lead to illumination or degradation depends on the spirit in which one takes them.”
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
[quote="seb123"]
hehe kiedys powiedzialem ze ide na grzyby ale jakos zasiedzialem sie z widokiem na pole... przypomniało mi sie ze poszedlem na grzyby to trzeba by bylo cos znaleźć znalazlem jednego i zaczeło sie robic ciemno więc poszedlem do domu powiedzialem z uśmiechem na twarzy
-hehe ja nie byłem na grzybach tylko na grzybie xD
i pokazalem reklamówke z jednym grzybkiem]

Po prostu stary Cię kiedyś wyśledził.
Wyszedł też się przejść.
I'm broken.
  • 118 / 2 / 0
muahah
nie mozliwe... on jak by widzial ze pale powiedzial by
-ejj daj bucha ziąą

• 1680 / 266 / 0
he he
he
Największy przegryw na forum
  • 118 / 2 / 0
piszcie coś............................

ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...