Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Tolerka szybko rośnie, ale i szybko spada
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1876 / 23 / 0
Wciągał ktoś freebase? Jak myslicie da rade, czy przyswajalnosc bedzie do dupy i bez moclobemidu nie ma co podchodzic?
  • 262 / / 0
Bardzo dużej różnicy nie ma, ale mimo wszystko jesli masz możliwość wzięcia inhibotora to zrób to...
A tak na marginesie to dlaczego tego nie chcesz palić? Wejscie tej substancji to czysta poezja ha ha.

Polecam również domięśniowo... Jakos przy tej drodze podania nie czułem tego bodyloadu który przy tej substancji bywał na prawde straszny. W ogóle po iniekcji trip z meodimetyltki jest duuuużo lżejszy dla cziała niż oral czy snifff
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
Kolega opak ma świra na punkcie swojego serduszka i dlatego wszelkimi sposobami unika gwałtowych wjazdów %-D

A jak jest z bl przy paleniu?
High, how are you?
  • 262 / / 0
Ja prawie za każdym razem czułem sie dosłownie zatruty. Do tego gwałtowny skok ciśnienia i duża gorączka. Tzn nigdy nie mierzyłem, ale jestem tego -rawie pewny. Bl potrafi na prawde zepsuć tripa...
Na bodyload jak zawsze pomaga w wypadku każdej substancji nie duża dawka dxm'u oraz maryśka :-)

Na szczęście nie trwał on u mnie nigdy długo bo 10-15min, ale nie należy do najmilszych. Bd-f i 2c-e są przy tym niczym...
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nie tam ze swira poprostu nie lubie gwaltownych wejsc wlasnie miedzy innymi silnego skoku cisnienia jak np w przypadku DMT.
Waporyzowac tez pewnie bede albo poprostu uzyje tej slynnej metody z coca cola dzieki czemu omine mdlosci .
Echolot a waporyzowales moze 5-MEO-MET , bo ta substancja waporyzowana jakos ostro nie wjezdzala na cialo i moze bede tym szczesciarzem ze i przy MEO-DMT mi sie upiecze :D
  • 262 / / 0
Jesli meo-met był lekki dla Ciebie to możliwe, że teraz tez tak będzie bo właśnie przypomniałem sobie o tej substancji, że też nie była dla mnie za delikatna
  • 5299 / 104 / 0
Opak@ podejrzewam, że propranolol i zaraz przed tripem dwa, trzy buszki zielonego powinny zniwelować złe skutki złego bodyload;u. Pal tę substancję jak ćpun przykazał, a nie jakieś cuda z kokakolem odstawiasz :P
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 591 / 8 / 0
@up potwierdzam, to i tam tylko trip na kwadrans...
  • 326 / 4 / 0
hmm... rozumiem że podanie im czy iv powoduje jeszcze krótsze działanie niż przy paleniu? I jak to jest przy podaniu z moklo, dostaje się przedłużenie&wzmocnienie tripa? (mniemam że tak ale jakby ktoś mógł podać jakieś przybliżone chociaż wartości to ja mu dziękować).
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.