Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Możesz być pewien, że na kontynencie europejskim :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 91 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mdma'niac »
UserFriendly:
A to ciekawe ze niektorzy maja takie odczucia aspołeczne po grzybach. Wydaje mi sie ze po tym mozna tylko czuć sympatie do innych, a nawet silna empatie, zauwazyc dobro niz zło. Jednak jest cos takiego jak zreszta po wiekszosci psychodelików że trudno jest zrozumiec "położenie" innych osób w swiecie, bo sam wtedy czujesz się jakbysbył jedynym oświeconym. Jednak zauwazylem ze po grzybach nie ma czegoś takiego że proboujesz wykorzystac tą wiedze przeciwko ludziom, a wrecz odwrotnie, jeslibyś mógl to chętnie podzieliłbyś się tą wiedzą z innymi, wyraźnie im współczując a nie lekceważąc.
Teoretycznie tak, psylocybina bawi sie serotonina, bardziej odczuwalne jest to przy malych dawkach, po zjedzeniu 15 gribow czulem sie poczatkowo jak na pigulach, muza super, stymulacja jak po wladzie, pozniej sie juz wszystko wyklarowalo, jednak wlasciwie wszystkie mocniejsze halucynogeny moga powodowac bad tripy, i to ostre, ja to mialem niesamowite wkrety, a przy mocnej bani, oprocz ludzi siedzacych w temacie, czyt. nazartych, od innych jednostek bym najchetniej spierdalal gdzie pieprz rosnie, ja nie wiem jak niektorzy potrafia zjesc 50 i pojsc sobie w centrum miasta o hujjjjj :huh:
Tak grzyby pokazuja duzo, rozjasniaja to i owo, co ja bede pisac kazdy zjadacz wie o co chodzi, moc!! %-D
Uwaga! Użytkownik mdma'niac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gzzz88 »
Ja też napiszę, że zejście.
Nie wiem.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
UserFriendly pisze:
Temat dotyczy tego jakie inne używki obok grzybow preferują regularni grzybobiorcy. Znane sa opinie dotyczące tego ze ludzie ktorzy eksperymentuja z grzybami najczesciej tez używają innych psychodelikow lub takie ze po zjedzeniu przestaja oni uzywac innych srodkow uznajac je np. za gorsze.
Odpowiedzi na te 3 pytania powinny wyjasnij takie kwestie.
1. Jakie inne używki (obok grzybow) najczęsciej goszczą w twoim menu
2. Które z tych rzeczy najczęsciej wykorzystujesz do robienia miksów
3. Czy po doswiadczeniu z grzybami zaprzestales stosowania jakis innych uzywek, jakich i dlaczego?
1.Głównie DXM, MJ.
2.Przeważnie wszystko razem lub grzyby z samym dexem. No kurwa to jest dla mnie zajebiste połączenie DXM+grzyby.
3.Ja bardziej niektóre używki odstawiłem na bok, czasami je biorę tylko, głównie alkohol. Przestałem go lubić ostatnio. A najbardziej to mi się załączyło robienie przerw, nie za częste ćpanie.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Mnie po grzybach robi sie co innego . Zawsze po konkretnej fazie jestem szczęśliwy i czuje , że żyję . Dopiero , po łysiczkach nachodzi mnie ochota na ostre ćpanie . Pękają wszelakie ograniczenia , tak jakby grzyby chciały mi przekazać , że nie ma sensu się ograniczać . Dlatego nie jem ich zbyt często bo to takie małe diabełki ukryte w pięknym i kolorowym opakowaniu . Często po fazie grzybowej zarzucam nie planowane wcześniej substancje . Idzie w huuuy piwa i jest ochota na DXM czy MJ . U mnie tak to wygląda . Grzyby załączają mi opcję : MELANŻ
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Zgadzam się z Tobą, bo nie napisałem że to od grzybów nie jest :rolleyes: . MELANŻ ! MELANŻ ! Oby tylko czasu więcej mieć na niego...
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
I komórek mózgowych jako ofiara dla Bogów Melanżu. Czasem rządni są krwi.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: UserFriendly »
A To ciekawe, bo juz nie pierwsza opinie slysze, ze po grzybach ludzie to maja ochote na alko
Uwaga! Użytkownik UserFriendly nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
To się wiąże z tym co leży głęboko w podświadomości , czyli pociąg do wszelakich używek . Nie ważne czy pijesz piwo , jarasz MJ lub berzesz DXM . Chodzi o czyste i zdrowe uczucie prawdziwej przyjemnośći jakie dają nam te substancje .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Czyste i zdrowe...

Bez komentarza poza powyższym. Za grubo.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.