Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Próbował ktoś w końcu, czy będę pierwszy?
Czesław, liczę na Ciebie, że pierwszy odważysz się "przygrzać" (raczej to określenie nie pasuje do tryptamin) jakąś tryptamine. Miło byłoby gdybyś zdecydował się właśnie na 4-aco-dmt.
edit:
"Kiedys czytalem..chyba na.." spoko za drugim razem do mnie dotarlo;]
Mimo wszystko jakies lineczki z podrozy by sie przydaly pis
http://forums.mycotopia.net/botanicals- ... o-dmt.html
edit. mozolnie mi idzie te szukanie. klony i tramal rozdupcaja motorykę psycho-ruchową. myszka wypada mi z rąk.
o jest, 30mg 4-aco-dmt iv. http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=58308
proszę bardzo.
z tego drugiego trip raporta wynika, że w porównaniu do tripu na DMT szału nie ma, aczkolwiek jest badrzo zbliżony całokształt podróży, tyle że bardziej spokojniejszy i subtelny. gdyby tak pójść na całość i dowalić do tego małą dawkę DXM (ok 300mg), myślę że miks byłby godnym i najbardziej zbliżonym substytutem DMT. No, może DPT mógłby rywalizować w pewnym stopniu. W każdym bądź razie, nie ma co polemizować tylko brać sie do roboty. Strzykawki igły, woda do iniekcji, w pogotowiu benzo, koda, betablokery, odpowiednie s&s i liczyć na ostrą jazdę. W sumie cieknie mi ślinka na myśl o tym miksie.
Z pewnością pierwszy test to będzie 25mg 4aco-dmt iv. Jak wszystko pójdzie po dobrej myśli i działanie sprawi się na medal, kolejnym tripem będzie miks 4acodmt iv + DXM, a jak to przeżyje to może 4-aco-dmt + DPT, ALE TO DOMIĘŚNIOWO bądź analnie.
W każdym razie
w każdym bądź razie
on wszystko wali po kablach. On nie zna słowa "ryzyko". :-D
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.