Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
właśnie miałem przerwe dłuuugą
No to masz odpowiedź. Ciesz się że póki co tak mocno się zapierdalasz, a jak nie chcesz się tym cieszyć to jaraj ile wlezie i Ci spowszednieje.
  • 1169 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
Frame pisze:
nie za bardzo wiem gdzie napisac

jakto jest, ze po dwoch nabitach normalnej, zdrowej naturki mam jakies straszne schizy? Slysze miliard ludzi chodzacych obok, jakies wskoki w syntestezje, zupelny nie ogar - a co najgorsdze mam totalne odrealnienie, nie wiem co robie i czemu, i czemu jestem z kims - ludzie są okropni w takim stanie..

mam cos zjebane z głową czy jestem nadwrażliwy?
troche paranoja zeby dopalacze mi byly milszymi niz mj..
Ja tez takie coś chcieć !
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
FGZ lepiej zobacz maila.
czy duzo? kolega o podobnej masie po 3nabitach mial chill tylko. A ja wymeczony jak po 3godzinach df :nuts:

Virus X dobrze gadasz, szukam problemow chyba na sile :)
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ktos pytal wczesniej o temperature w ktorej thc paruje... kiedys bardzo duzo waporyzowalem i zawsze w granicach 190-220 stopni
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: az »
czy duzo? kolega o podobnej masie po 3nabitach mial chill tylko.
nie chodzi o mase, chodzi o bańke;] po duuuużej przerwie u mnie zbakanie jest 3x bardziej (w pełnym tego słowa znaczeniu) intensywne, ale żeby być w tym stanie i nie jarać się tym, to nie rozumiem:D powkręcaj sie w zajebistość, może pomoże, a jak nie i nadal bedzie chujowo, to troche bez sensu palic;]

EDIT: kuźwa się wkręciłem, odpowiadam na styczniowe pytanie :nuts: to teraz na temat: tetrahydrokannabinol jest zajebisty! :-D
Uwaga! Użytkownik az nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kylujlb »
sluchajcie a jak pale i sie wysikam do sloiczka to co dodac zeby z testu narkotykowego nie wykrylo ??? POMOCY:P
Uwaga! Użytkownik kylujlb nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
Na jedną kropelkę Twoich sików dajesz 99 kropelek sików Twojej siostry, brata itd... Innego dodatku unieważniającego test nie znam.
Ale jako że dobry ze mnie kumpel, to podpowiem Ci jak to zrobić:
Czyste siki wlej do dilerki (tak zwanego zippa) i włoż do gaci na wysokości worów. Dzięki odpowiedniemu mikroklimatowi panującemu w tym miejscu, temperatura moczu będzie się utrzymywać na wysokim poziomie. Następnie gdy stary będzie na Ciebie napierał, przez dobre pół godziny mów, że nie chcesz tego robić (tutaj ważna jest twarz pokerzysty). A jak już się zmusisz żeby pójść do toalety, to wmawiaj ojcu, że nie chce Ci się sikać. Następne 15 minut takiego zagrania spowoduje, że Twój stary prawdopodobnie odkręci kran w wannie i może nawet się troszkę odsunie, żeby Ci dać odpowiednie warunki do lania. Ty wtedy otwórz rozporek i bardzo uważnie rozzipuj swojego asa. Finito będzie wszystko cacy, a Ty będziesz mógł mówić do końca życia temu staremu pojebanemu alkoholikowi, że jest pierdolonym dnem...
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
... żeby zapytać o wpływ tehacyny na płód. Tak wyszło, że po ukąszeniu moim kolcem jadowym brzuch mojej pięknej panny kwietnej zaczął się poważnie rozrastać i teraz zastanawiamy się czy powinna się zbakać, czy też nie? Teoretycznie dym jest szkodliwy - owszem - ale zawsze można jej uważyć mleka, tylko pytanie jak thc "reaguje z płodem" :P
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Badania, których nie zalinkuję bo zobaczcie godzinę, wykazały że zażywanie marihuany w czasie ciąży obniża IQ dziecka średnio o 10 punktów. Lepiej nie bakać, różnica 10 punktów jest wyraźna. Średnia to 101, George W. Bush ma 91.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 6 / / 0
O, to dobrze wiedzieć, nie chcę żeby moja córa miała mieć tyle rozumu co ten małpolud ;) Dzięki za info.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.