W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
humite pisze: Zalecam ogolnie inwestycje w wage z dokladnoscia 0,001mg
CosmoDo pisze: @dżon . 4acodmt to nie dragon fly ! Jedzcie spokojnie po 25 .
Ta tryptaminka chyba na mnie słabiutko działa.
Druga próba najbardziej hardcorowa do 50mg i jeden kartonik RS.
Rzeźnia jednym słowem.
Lecz z pewnością nie taka jak po 12 kwasach bo po tym miksie nawet chodzić jeszcze potrafiłem i ogarniałem że szafka to w chuj zdeformowana szafka, a nie fraktalowa zupa hehe
Ogólnie nie polecam gdy nie zaliczysz leveli: osobno kwasa i osobno co najmniej 40mg 4-ACO-DMT ;-)
Tymczasem aplikuję sen.
Pozdro :o)
A 40mg 4-aco-dmt mnie właśnie bardzo słabo poklepało, więc chce wziąść troche więcej.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.