Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
efc pisze: Jaki jest ten Bunondol? Bo możliwe, że go dostanę, jako substytut. Jak się człowiek po tym czuje? Lekko nawalony, czy po prostu nie ciągnie go do opiatów?
Ale co trzeba zrobić, żeby móc go dostawać?
efc, jak możesz to napisz jakie dawki kody pochłaniasz i ile czasu, bo ja w sumie świerzy w tym temacie jestem (uzależniony dopiero od roku i paru miesięcy) i nie wiem czy by mnie wzięli na taki bunondol. A to chyba jest lepsze od metadonu... Tak mi się zdaję. Jak nie chcesz pisać tu to napisz mi PM.
P.S.
Mi się zawsze wydawało, że żeby dostawać bunondol/metadon to trza być dożylnym ćpunem i mieć HIV/HCV...
U mnie w ciągu ostatnich 3ech lat zebrały się może 3-4tygodnie bez kody (w tym połowa z tego czasu przerw to na benzodiazepinach), długo bylem ostrozny z dawkami: 70-150mg dziennie, chociaż jeszcze dluzej niz kode zazywam leki psychiatryczne, bez przerwy, w tym doxepin, który poważnie wzmacnia dzialanie kody, plus jakieś benzo czasami, tramal, takie tam. Od pół roku to 300-400mg dziennie, wzmacniane na różne sposoby.
A HIV czy HCV dzięki Bogu nie mam..
MadRider pisze: W Polsce nie ma substytucji bunondolem. To mocniejsze od kody więc niezłą byś miał substytucję lol. Ale jak na Erowidzie czytałem opisy to wcale nie jest to rewelacja w sensie euforii itp, już dużo lepsze opinie miał tramal
W tej chwili nie zmyślam - może to tylko jakiś okrojony, czasowy program, nie wiem, ale tego co napisałem powyżej jestem pewien w stu procentach.
MadRider pisze: jeżeli chodzi o high to do morfiny to się podobno nie umywa, nawet tramal lepszy.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.