Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
2. W ostateczności połykać ;).
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
btw
Ale do ust wchodzi niecały jeden liść 30/12cm.
Ogolnie spokoj, mozna posiedziec i pomyslec o tym i owym.
Nie było intensywnie, ale cos sie działo. Żadnych fajerwerków, podwyższona wrażliwość na światło i lepszy odbiór dźwięków. Ogólne wyluzowanie, głebszy wgląd w siebie, stan w sam raz do medytacji. Dosyć łatwo odpływałem myśląc sobie o tym i o tamtym. Ponadto dziwne uczucie "celowości" tego co robię, poczułem np. w pewnym momencie potrzebę pójścia do kuchni i nałożenia sobie porcji lodów... i to było dobre, jakby z góry ustalone i zgodne z jakimś wyższym porządkiem. Nie bardzo wiem jak to oddać slowami.
Nie narzekam, podoba mi się to i będę kontynuował eksperymenty z żuciem.
Pass it over to me.
Don't bogart that joint, my friend
Pass it over to me.
Roll another one
Just like the other one.
This one's burnt to the end
Come on and be a friend.[/i]
ile liści polecacie na początke tak żeby nie było zbyt ostrych jazd. zeby zobczyc jak działa szałwia.
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
i juz nie mordowac tego forum swoją psychozą
salvia.PL
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.