Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
2. W ostateczności połykać ;).
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
btw
Ale do ust wchodzi niecały jeden liść 30/12cm.
Ogolnie spokoj, mozna posiedziec i pomyslec o tym i owym.
Nie było intensywnie, ale cos sie działo. Żadnych fajerwerków, podwyższona wrażliwość na światło i lepszy odbiór dźwięków. Ogólne wyluzowanie, głebszy wgląd w siebie, stan w sam raz do medytacji. Dosyć łatwo odpływałem myśląc sobie o tym i o tamtym. Ponadto dziwne uczucie "celowości" tego co robię, poczułem np. w pewnym momencie potrzebę pójścia do kuchni i nałożenia sobie porcji lodów... i to było dobre, jakby z góry ustalone i zgodne z jakimś wyższym porządkiem. Nie bardzo wiem jak to oddać slowami.
Nie narzekam, podoba mi się to i będę kontynuował eksperymenty z żuciem.
Pass it over to me.
Don't bogart that joint, my friend
Pass it over to me.
Roll another one
Just like the other one.
This one's burnt to the end
Come on and be a friend.[/i]
ile liści polecacie na początke tak żeby nie było zbyt ostrych jazd. zeby zobczyc jak działa szałwia.
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
i juz nie mordowac tego forum swoją psychozą
salvia.PL
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.