sadzić swoje i sie nie sponsorować przestępców
Jak coś kupuję to po prostu pierwsze sprawdzam czy sam dil to bierze, czy siedzi w jakiejś siatce. Jak sprzedawca to ćpun to przeważnie można się spodziewać dobrego towaru, przynajmniej tutaj.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Odczynnik_Marquisa
http://www.ecstasy.org/testing/images/e_testing.jpg
Piroman pisze: Można by dilerom opowiedzieć o dobrych, lecz mniej znanych środkach np: metkatynon.
teraz tak: dobrym sposobem na poprawe czegokolwiek jest edukacja. niezety, jak niektorzy zdazyli sie juz zorientowac, znaczna wiekszosc to debile i ignoranci o ciasnych wpizdizet horyzontach umyslowych i przez mysl im nie przechodzi nawet to, ze moga czegos nie wiedizec o narkotykach po 5 naprzyklad latach cpania.
krocej: kazda sroka chwali swoj towar, kazdy wie najlepiej, ja wiem najlepiej a modny polak po kodzie ? nie wiem czy to przejdzie. jesli chodzi o dxm, metkatynon, kodeine galki powoje itp rzeczy, to, tak jak napisalem wyzej, jestem przekonany ze poradze sobie z ogarnieciem i przygotowaniem narkotyku duzo lepiej niz przykladowy Dil. nie ufalbym towarom ekstrachowanym i syntetyzowanym w osiedlowej piwnicy w watpliwie kozystnych warunkach przez takzwanego przykladowego Zioma.
zrob to sam
albo: jak chcesz zeby cos bylo zrobione dobrze, to - zrob to sam.
jak bym wiedzial ze sprawami zajmuje sie ogarniety rozgarniety nieglupi i doswiadczony czlowiek - spoko, moge placic pare zlotych wiecej za komfort otrzymania gotowego narkotyku, bez koniecznosci pjepszenia sie w cokolwiek.
ale troche z tym ciezko tu i tam.
zamiast nagrywac filmy i podganiac tzw. DELERUW moglibysy raczej napisac pozadny poradnik pod tytulem zrob to sam. cos jak anarchists cookbook albo halucynogenne rosliny ziola i grzyby polski, tylko pod redakcja dobrego kozaka co sie zna na rzeczy i bedize potrafil pokierowac praca wspolpracownikow. tylko zeby nie bylo o chwastach ktore rosna gdizes przy drodze i teoretycznie dzialaja, ale w praktyce trzeba dojebac piecdziesieciokrotna ekstrakcje, zeby cos czuc, a i tak w glowie sie kreci i ogolnie chujuwka, a o pozadnych i stuprocentowo pewnie dzialajacych, z tym ze mniej czy bardizej legalnych a przesto dostepnych, NARKOTYKACH.
tak.
pod wdziecznym tytulem mowiacym cos o sierocce marysi i myszach koscielnych swiadkow jechowy.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Po dzisiejszym robię przerwę
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.