Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 126 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dober »
i o ile legenda głosi mają dostęp do składników :)
Uwaga! Użytkownik dober nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Trantigne »
Mieszanie gowna z gownem to tylko czysta chec zysku, oni maja wyjebane czy bedzie Cie piec gardlo, dostaniesz sraki czy wyjebie Cie w kosmos. Niestety ale taka prawda, dilerzy to nie sa dobrzy ludzie, ktorzy poswiecaja swoj czas abys mogl sie nafukac i bylo Ci zajebiscie, oni sprzedaja Ci syf, zebys wrocil po wiecej. A w zasadzie nawet nie Ty, a Twoj hajs ;/
Uwaga! Użytkownik Trantigne nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Ale niektórzy sami biorą to co mają więc nie dosypują byle gówna aby samemu się nie rozpierdalać.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 126 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dober »
myślę że jak już mają do wyboru : czystsze - mniej czyste to wybierają pierwsze, a dla klientów dosypują na bieżąco . nie doszukiwałbym się w tym analogii
Uwaga! Użytkownik dober nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Good »
nie kazdy diler dosypuje,z dilerami jak z ludzmi jeden jest mniej uczciwy inny bardziej.
Uwaga! Użytkownik Good nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / / 0
Nieprzeczytany post autor: khawaje »
Też jestem zdania, że lepiej mało a dobrej jakości niż więcej z dodatkiem. Najczęściej mieszają z jakąś gorzką tabletą z apteczki domowej. coby zachować wrażenie na moje powinno się sprawdzać rozpuszczalność wypełniacza w wodzie, żeby potem oszukany kllient nie wyjmował białych glutów które się nie wchłoną...
.
  • 72 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: marian485 »
nie wierze w to ze koles ma 99 % amph.Czlowieku zadna pseudo nielegalna fabryczka nie oczysci ci tak prochu. Musialbys to robic w labolatorium w sterylnych warunkach i miec dostep do zajebitych odczynnikow dopiero bys uzyskal przynajmniej 94-99% amph. Nie ma czegos takiego jak 99% spid robiony nielegalnie. To nierealne w takich warunkach to robia(prowizorka).
Wszystko co powiedziałem na tym forum jest wyłącznie wynikiem mojej chorej i bujnej wyobraźni oraz tego co mi się przyśniło. Nigdy nie używałem oraz nie zamierzam używać nielegalnych substancjii..!!!
  • 67 / / 0
Nieprzeczytany post autor: khawaje »
Też wątpie w spotkanie amfetaminy o powiedzmy 90paro procentowej czystości na czarnym rynku, chyba że "prosto z pieca od piekarza" ;)
.
  • 72 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: marian485 »
Gizmo pisze:

jak miałem 99% speeda i dałem go mojemu testerowi (ćpa codziennie speeda)
jak tester moze cpac spida???<LOL> niektorzy maja bujna wyobraznie... 99% czystosc Panowie nie ma czegos takiego, zawsze znajdzie sie jakis procent dodatkow z syntezy
Wszystko co powiedziałem na tym forum jest wyłącznie wynikiem mojej chorej i bujnej wyobraźni oraz tego co mi się przyśniło. Nigdy nie używałem oraz nie zamierzam używać nielegalnych substancjii..!!!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.