Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 168 / 2 / 0
browar ty hardkorowcu cpasz nawet leki na parkinsona juz jestes legenda
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
[quote="browar444"]
propo yerba]

Tobie to już nic nie zaszkodzi. Ale dostań tego raka, zrobisz uczynek dla ludzkości.

A tak w ogóle to:

fuck u, u fuckin' crackhead!

brownsugarhead
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
dziaa palona żerba ?
działa. lepszy efekt oczywiście, bez reweli.
:-)
jebnij se w zyłę herke to ci bedzie lepiej ;-) jeszcze lepszym uczynek zrobisz ty jak sie na śmierć zaćpasz tą herą :-)
  • 755 / 19 / 0
jednak zaluje czasu ktory tobie poswiecilem i niniejszym wypierdalaj ziomal.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 1444 / 10 / 0
zaraz, może przeczytaj jeszcze raz powyższe posty i zauważ że NIE DO CIEBIE TO BYŁO!!!
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
OldSmuggler pisze:
qp se cos takiego:
http://www.allegro.pl/item311892889_luf ... wzory.html
http://www.allegro.pl/item310077778_faj ... arow_.html
z grubego szkła jest, dobre do palenia, pięknie masakrujące buchy się sciąga. walisz matex do wgłębienia w kulce, trzymasz tak zeby sie nie wysypywał i przypalasz od góry. nie poparzysz sie, zapewniam.
doczytałem do cytowanego miejsca, potem z tego co looknąłem zaczęliście się kłócić o jakieś pierdoły. mam zamiar wyrazić swoje zdanie na temat tych fajeczek.

uwaga.

SĄ ZAJEBISTE.

jarałem z takiej właśnie z OldSmugglerem, mieliśmy na prawdę mało materiału, a porobiliśmy się zaskakująco przyjemnie. jakby ktoś nie zobaczył na zdjęciu - te gówienka mają sprzęgła:D
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kroko »
Tehacek ma racje. Robicie z igły widły, przecież nie każdy musi od razu palić po pare gram dziennie, sa tacy ktorzy palą okazyjnie.
No a wracając do tematu to paliłem z takiej łyżki tylko z przodu była przedłóżona i miała tam sprzęgło.
I paliło sie z tego fajnie dym nie uciekał bo jak to sie gada w moich stronach ,, To sie ciągnie a Nie dmucha`` %-D

No i zapomniałbym OKAZJA JEST ZAWSZE :-D PeAcE
N!E nAmAw!aM LeCz PoWtArZaM w KóŁkO PAL z!óŁkO! PAL z!óŁkO! PAL z!óŁkO!
  • 1444 / 10 / 0
małe pytanko jeszcze: czy z tej łyżki da sie też meth palić? :-D bo na moją lopgike tak :-D
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Wybaczcie ale jakim kurwa przychlastem trzeba być, żeby nie umieć samemu rozkminić jak się z tak prostego bajera pali? "Grzybek" jest zajebisty, tylko najlepiej mieć sitko. Ciężko się opala ale jak już się udaje to w momencie jak już przez to sporo przeszło i leci masa dymu.

Możesz z tego palić Method Mena, zwanego Meth ale pewnie się wkurwi jak będziesz mu chciał włożyć do tego palec.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 849 / 42 / 0
małe pytanko jeszcze: czy z tej łyżki da sie też meth palić? bo na moją lopgike tak
Cała reszta pytań była tylko ściemą by zadać to. Żal. Ten temat, jak i cała postać użytkownika browar444.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.