ODPOWIEDZ
  • 94 / / 0
Nieprzeczytany post autor: OldSmuggler »
Dziś nadszedł najszczęśliwszy dzień w życiu każdego początkującego growera. Po 32dniach od wyjścia z podziemia obie rośliny głośno i z przytupem powiedziały: JESTEŚMY KOBIETAMI! Na obu pojawiły się piękne, przezroczyste włoski. Aż nosi mnie ze szczęścia, endorfiny zalały mi mózg, nie jestem w stanie myśleć składnie :D

[ external image ]

i druga:

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2008 przez OldSmuggler, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik OldSmuggler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / / 0
Oto rezultaty 3 dni scrog :) Liczba topów coraz bardziej mi się podoba :)

Roślina 1
[ external image ]

Roślina 2
[ external image ]

Teraz pytanie - do którego dnia kwitnienia roślina rośnie? Bo nie chcę za długo przeciągnąć treningu. W środę będzie tydzień jak kwitną.
Uwaga! Użytkownik OldSmuggler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 375 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
niezle niezle :D najlepsze foto jak kot wpierdala liscie xD
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / / 0
36 dzień nad ziemią i kolejna porcyja zdjęciów ;) Jedna roślina mnie mocno zaniepokoiła. Pojawiło jej się jakby męskie jajko, czyli istnieje możliwość że się zhermiła. :cry: Tragedia. Bez namysłu oberwałem to, poczekam czy inne się nie pojawią. Zdjęcia poniżej. Scroga przeplatam jeszcze tylko raz, najprawdopodobniej pojutrze ponieważ roślina mocno zwalnia wzrost.

Roślina 1:

Top :)
[ external image ]

Siatka Scrog
[ external image ]

Jajo?
[ external image ]

Roślina 2.

[ external image ]

Siatka Scrog
[ external image ]
  • 94 / / 0
Huh, dawno mnie tu nie było, znów wyjazd służbowy mi wypadł, ale dzięki temu widać postęp w roślinach :D topy powoli acz nieustannie puchną, bardzo apetycznie to wygląda :D A będzie lepiej ^^

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2008 przez OldSmuggler, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 94 / / 0
dziś roślinki dostały nowe papu, mianowicie Planton K (pk 9/24). Jutro wrzucę fotki.
Dziś tylko fotka topka który złamał mi się mocno przy grzebaniu w boxie. Ususzyłem na szybko, wyszło jedno niezbyt mocne nabicie lufy. Jak na 3,5tyg po przełączeniu na 12/12 całkiem fajnie, leciutko porobiło. I mimo że suszone na szybko smak był o niebo lepszy od trawy diloskiej. Coś czuję że to będzie masakryczny masakrator masakrujący masakratycznym jednym strzałem :D

[ external image ]
  • 94 / / 0
46 dzień ogólnie, 26 dzień flo:

Witam ponownie, dziś update, 9 zdjęć dobrej jakości. Uprawa powoli nudna się staje, nic się nie dzieje, roślinki rosną wzorowo, problemów nie mam, a jeszcze teoretycznie ok 40 dni do końca uprawy...

Info dla wszystkich gowerów pragnących przycinać liście roślinkom przy treningu SCRoG. Nie ma sensu! Nasze konopki same z siebie zrzucają niepotrzebne liście, jak to przedstawia jedna z fotek. Nie uciełem roślinkom nic od samego początku prócz fim :)

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

a tu topik który ma wszystkie zasady w nosie i rośnie w dół :D

[ external image ]
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
zajebiste roślinki panie Smuggler :) prezentują się naprawdę okazale ;)
powodzenia życzę
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
OldSmuggler, napisałeś że trafił Ci się wyjazd. Na jak długo? Pytam się z tego względu, że w perspektywie przerwy świątecznej zostawienie roślinek bez opieki wydaje mi się niebezpieczne. Czy kilka dni bez podlewania, nawożenia itp. nie doprowadzi do nieciekawych skutków?
Powodzenia w dalszej uprawie, jak narazie wyglądają zajebiście.
  • 94 / / 0
wyjechałem na 10 dni, potem na 5 dni. Ale zawsze miałem kogoś ustawionego do podlania roślin. Do 7 dni przerwa nie powinna nic im zrobić. Zależy jakie masz doniczki, ale proponuję wykorzystać jeszcze kremazyt na glebe. Warstwę, może dwie. Skutecznie zapobiegnie schnięciu ziemii, co przy 26-27'C następuje bardzo szybko. Wilgoć będzie długo, światło masz wył i wł przez programator, możesz oddalić je troche od roślin, by był zapas na to co urośnie. w sumie jeśli masz na vegu to nic wielkiego by się nie stało gdyby topy się przypaliły (miałbyś massive fim :D Spokojnie, konopia to chwast. Znieśie to.). Gorzej jak początkowy flo, wtedy rośnie jeszcze i może przypalić cenne kwiaty. Jeśli późny flo to nie urosną, więc nie ma się o co martwić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.