[ external image ]
i druga:
[ external image ]
Roślina 1
[ external image ]
Roślina 2
[ external image ]
Teraz pytanie - do którego dnia kwitnienia roślina rośnie? Bo nie chcę za długo przeciągnąć treningu. W środę będzie tydzień jak kwitną.
Roślina 1:
Top :)
[ external image ]
Siatka Scrog
[ external image ]
Jajo?
[ external image ]
Roślina 2.
[ external image ]
Siatka Scrog
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Dziś tylko fotka topka który złamał mi się mocno przy grzebaniu w boxie. Ususzyłem na szybko, wyszło jedno niezbyt mocne nabicie lufy. Jak na 3,5tyg po przełączeniu na 12/12 całkiem fajnie, leciutko porobiło. I mimo że suszone na szybko smak był o niebo lepszy od trawy diloskiej. Coś czuję że to będzie masakryczny masakrator masakrujący masakratycznym jednym strzałem :D
[ external image ]
Witam ponownie, dziś update, 9 zdjęć dobrej jakości. Uprawa powoli nudna się staje, nic się nie dzieje, roślinki rosną wzorowo, problemów nie mam, a jeszcze teoretycznie ok 40 dni do końca uprawy...
Info dla wszystkich gowerów pragnących przycinać liście roślinkom przy treningu SCRoG. Nie ma sensu! Nasze konopki same z siebie zrzucają niepotrzebne liście, jak to przedstawia jedna z fotek. Nie uciełem roślinkom nic od samego początku prócz fim :)
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
a tu topik który ma wszystkie zasady w nosie i rośnie w dół :D
[ external image ]
powodzenia życzę
Po dzisiejszym robię przerwę
Powodzenia w dalszej uprawie, jak narazie wyglądają zajebiście.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.