dzisiaj bylam u pani mecenas mialam taka mozliwosc ze przeczytalam sobie wszystkie akta i zeznania swiadkow i nie jest dobrze :rolleyes: nie potrzebnie sie przyznawal do wszystkiego-no ale moze i nie mial innego wyjscia bo esy go zgubiły :-/
kurde okropna jest to ze juz nic nie da sie zrobic -ze ja juz nic nie moge zrobic :-(
I widzę schody tam, drogę do nieba
I słyszę głosy ludzi, wszyscy mówią i bredzą
I widzę jak patrzą, ja wiem, że oni wiedza
Moj chłopak nigdy nie był karany :-) naszczescie
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Np. ze szkoły, albo coś że ma chorą matke etc...
Jean Cocteau
Tak apropo w moim bloku mieszka świnia glinarz - raczej nie wysoki stanowiskiem. Wszyscy na osiedlu wiedzą że za 3 - 5 tysięcy wyczyści sprawę narkotyków nawet takiego kalibru jak Wasza. Jesteś z pomorskiego może?
Kiedys siedziałem w MCdonaldzie. Przyszeedł ten glinarz i usiadł przy stoliku przede mną. Nie zauważył mnie, czuła się świnia bardzo pewnie. Usiadł tyłem, za chwilę przysiadło sie do niego dwóch młodych dresów. To o czym rozmawiali miało być zapewne tajemnicą, ale ja większość nagrałem na dyktafon w telefonie.
Młody Glinarz świnia ma 4 dobre samochody, po jednym dla siebie, zony i dwóch puszczalskich córeczek. Ma działkę i domek i inne takie. Wkurza mnie to, że dużo ludzi o tym wie i nie podejmują żadnych działań.
Pozatym nie raz naprawiałem jego komputery w domu, instalowałem windowsy i inne takie. Zainstalowałem tam NetBUS (trojan szpiegowski). Mam na widoku na bieżąco jego machlojki i dowody w postaci plików excel z szczegółami transakcji, kontakty i różne inne rzeczy.
Czekam tylko na odpowiednią chwilę i dumny z siebie świniak będzie miał kłopoty. Ciekawe jak sobie poradzą córeczki bez tatusia, który im wszystko kupował a one chwaliły się tym przed innymi. Pora ukrócić tę niesprawiedliwość.
jestem z lubelskiego:)
a co do "niesprawiedliwości" to wszyscy wiemy jaka jest policja ale nic niestety nie mozemy zrobic.....pozdro
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12504
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.