ODPOWIEDZ
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaina »
I śmierdzi strasznie <_< Nie wiem co to za przyjemność wsadzać sobie kawałek dymiacego kijka do gęby i ciągnąć :nuts:
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."

Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
aktualnie od krótkiego czasu Reveny czerwone lub zielone (od czasu do czasu, bo na codzien traca smak).
zajebiste i tanie (ja płace 6zł )
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
[quote="Kaina"]
I śmierdzi strasznie <_< Nie wiem co to za przyjemność wsadzać sobie kawałek dymiacego kijka do gęby i ciągnąć ]

Moje zdanie jest podobne, tylko że palę i nie moge tego gówna rzucić xP
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 321 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
ja pale takie, na jakie mnie akurat stać;] no chyba, ze stwierdze iz mam ochote zapalic co innego niz zwykle;)
L&M, Marlboro, Viceroy, Reven, Pall mall, Red & White
Meow.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
jak paliłam to Viceroye czerwone czy jak im tam ale tylko dlatego że zawsze sie składałam z kumpelą a ona innych nie jarała. A później jak kupowałam sama sobie to KOCHAŁAM camele blękitne, mmm... ale to było za granicą, po powrocie do polski ich nie było ( wiec znow viceroye lub lmy ) a z takich tanich fajek smierdządych to jakies karamby czy cos :P Takie śmieszne tanie śmierdziele, fajnie sie je palilo. Czasami paliłam męskie ale to sporadycznie.
ale juz nie pale od chyba roku ;)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 273 / 1 / 0
nie palimy
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
don skuninhos pisze:
nie palimy
Ja ostatnio od paru dni wieczorkiem stacham się z nudów a pozatym lepiej mi się spi ;)
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sancezz »
Marlboro Lights
Davidoff Gold
Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. Choose a future. Choose life...
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
[ external image ]

ale pale coraz mniej ostatnio

do baru to jakies mentole
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Vicki czerwone.

Redy są obrzydliwe, nie da się tego siana palić chyba, że już mocno ciśnie nałóg.

Ogólnie trzeba to rzucić w piździec, bo jak kiedyś za Vicki płaciłem 4.5 tak teraz pod 6zl podchodzą 8-(
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.