Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Nawet nie macie pojecia jakie to jest szkodliwe i psujace muzg, zycie jest jedno a polowa z was je sobie zmarnuje. Mojego brata tez to dotyczy...
Jak zjem tfuj muzg to bede dwa raza madry.
Nawet nie macie pojecia ze robicie najgorszą rzecz jaka moglibyscie zrobic... Spalcie se jointa albo wypijcie piwko... ale dajcie spokój z lekami!
A tak na serio to takie pierdoly, ze az strach patrzec.
Kolega "brat Ryyby" zapewne ma dużo racji, ale z dwojga złego lepiej być naćpanym i żeby się nikt nie skapnął, niż być naćpanym, dostać ataku padaczki i narobić sobie obciachu a przy okazji jeszcze zakłopotania innym.
Known your body, known your mind, known your source!
btw. słyszałem, .. i na sieci są doc'i, w których pisze że waleriana działa również w jakimś-tam stopniu przeciwdrgawkowo ( i że to w sumie jeden z pierwszych leków przeciwpadaczkowych ) valerianae radix extr. więc czy Persen Forte też mógłby zwiększać próg drgawkowy?
W.B. Yeats
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Ważę 92 kg fajnie działa na mnie już 200mg tramalu na pusty żołądek :cheesy: Więc ?
ksionc pisze: myślę ze do 500mg możesz spokojnie walić bez benzo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.