Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
puchatek bierzesz benzo do nauki???? :-D
Bo życie z myślą, że jak nie będę miał na jutro cukierków to zdechnę jest przechujowe.
Cieszę się, że nie mam stałego dostępu, wtedy byłby problem (jak kiedyś), a tak to jak chodzę ze znajomym np. po aptekach z druczkiem to on mnie tam poczęstuje 1 klonem 2mg i to mi w zupełności wystarcza. I wychodzi tak, że raz na parę tygodni coś zjem.
codeine pisze: Bo życie z myślą, że jak nie będę miał na jutro cukierków to zdechnę jest przechujowe.
1,5 mg alprazolamu
Mniejsze dawki leczniczo, w/w dawki to min. dla rekreacji. Zolpidemu rekreacyjnie nie biore, odpierdalam po nim i mam zaniki pamieci :-/
Hey ho, here we go
Ever so high.
Clono : 4mg to minimum . Najwięcej przyjąłem jakieś 15mg, ale nie na raz .
Alpra: kiedyś czułem 0,5mg z piwkiem a teraz to 2mg minimum
Diazepam : 20mg
Oxazepam : huj wie ile ..e . . e
Zolpidem ( choć to ie benzo ) - 40mg działa tyci tyci
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Dawka likwidująca niefajne uczucie na kacu - zależy też jakiego (czy piję jednego dnia wieczorem czy też mam ciąg): od 12 mg do 30 mg bromazepamu.
Dawka na ruszenie się z chałupy: po tych bodaj 3 latach wzrosła do: od około 3-6 mg do 25 mg broma (wzywż).
Niestety, tolerancja rośnie.
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
Od jutra rzucam.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.