3ddd2k, a nie lepiej ekstrakcję potwórzyć kilkakrtonie? Albo pozniej spalić pozostałe zioło? Czy THC rozpuszcza się w tym oleju aż tak dobrze, że nic już w zielu nie zostaje?
§h¶ôňgĽéĐ.
Można to robić z zielskiem i/lub haszem, wszystko jedno.
Legalize it! Bless... :)
pilleater pisze: (...) ten smak, aromat, szarość unosząca się pokoju....
ps obecnie pracuję wakacyjnie pod białymstokiem i od ponad miesiąca nie paliłem.;-(
Palenie to piękna sprawa, alle mam astmę i jak pale tydzień to ledwo co oddycham bez leków i kaszel jest morderczy. Oto odpowiedź na pytania w stylu "Dlaczego nie zapalić tylko zjeść?". Taka subiektywna refleksja.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.