Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: _robek_ »
strunaman pisze:
przejarałyście się ? %-D

ja nazywam przejaraniem jak nei mogę 25 fifki nabić.... ale wiadomo dziewczynki są delikatniejsze i podatniejsze na przejaranie ;-)
WOW jesteś super
mogę cie pomyziać pytką po szyi?
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
kret82 pisze:
u mnie ostatnio na imprezie chodził lolek - gość wziął jednego bucha, skamieniał na 20-25 sekund (nic się nie ruszał, nie wypuszczał dymu, nic nic aż ludzie zaczęli wyć ze śmiechu), po czym nagle pobiegł do ogrodzenia i puścił przedługaśnego pawiurka...
Niech zgadnę, lolek był z tytexem a wrażliwy koleś nie jara fajek. Przerabiałem to już dziesiątki razy. Nikotyna to naprawdę silny narkotyk :#:
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2007 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
_robek_ pisze:

WOW jesteś super
mogę cie pomyziać pytką po szyi?
pewnie
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 803 / 8 / 0
  • 119 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kret82 »
Zgadza się Wild, wtedy był tytex w lolencjuszu, ale gość wcześniej też miał "akcję pawiuś" z lufą bez żadnego tytoniu. To oczywiście przypadki i jednostki które można policzyć na palcach.... ale mimo wszystko się zdarzają
Uwaga! Użytkownik kret82 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
He he, raz zdarzyło mi się rzygnąć po niewielkiej ilości spalonego towaru, chociaż nie wiem od czego to zależało. Czy od tytoniu, który wmieszał kumpel, a którego ja nie znoszę, a może jakichś specyfików które dodał diler - w każdym razie kolega z którym paliłem zachowywał się standardowo (jak na wypaloną ilość - około 2g na dwóch), a mnie zaczęło się okropnie kręcić w głowie i zwymiotowanie było jedynym wyjściem z sytuacji. Znacznie pomogło. D:
[b]As nigdy nie odmawia w słusznej sprawie![/b]

[url=http://www.skyscrapercity.com/]SkyscraperCity[/url] // [url=http://skyscraperpage.com/]SkyscraperPage[/url] // [url=http://tonefloat.blogspot.com/]Anthem of the Space[/url]
  • 119 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kret82 »
Na ostatniej imprezie miałem taką dziwną sytuację. Spotkałem znajomego dila a że akurat miałem ciutkę zioła nie od niego, to stwierdziłem żeby sobie spróbował i porównał - buszek, drugi, trzeci i gość puścił pawia :huh: Stwierdził że palenie jest wypas i chciał koniecznie wiedzieć skąd to wziąłem... :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik kret82 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan_Koperek »
Hmhmhmhm najpierw vóda potem buchy ! i wszystko bedzie dobze xD
Uwaga! Użytkownik Pan_Koperek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba »
mnie zdazaly belty, ale tylko w polaczaniu z alkoholem, wiec to zapewne nie przez jaranie :)
  • 191 / 1 / 0
Kiedyś kumpel załatwił sprzęt taki że wziąłem bucha, dym był okropny, utrzymać go w płucach się nie dało, pobiegłem do kibla, tam prawie zbełtałem, po chwili powtórka z drugim buchem - to samo. I chuj - 3 godziny z głowy i w kimę %-D - chyba właśnie trafiłem na legendarną upierdalającą indicę :D To było z tego co pamiętam takie trochę fioletowe zielsko. Do dzisiaj zastanawiam się co za gówno to było. No i muszę dodać że to nie jest tak że jestem początkujący albo jakiś wątły ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.