Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jak często ćpasz DXM ?

Czas głosowania minął 29 września 2007

Częsciej niż raz dziennie. Właściwie to cały czas żyje na dexowej fazie.
6
6%
Codziennie.
0
4-5 razy w tyg.
3
3%
2-3 razy w tyg.
14
13%
Raz na tydzień.
16
15%
Raz na 2 tyg.
14
13%
Raz w miesiącu.
12
11%
Rzadziej niż raz na miesiąc.
23
21%
Nie ćpam DXM.
21
19%

Liczba głosów: 109

ODPOWIEDZ
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
często gęsto :-D
לאכול חומצה!
  • 42 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Maly1989 »
Hmm kiedys 4 razy w tygodniu...zdarzaly sie dluzsze ciagi :) a teraz raz na tydzien..wlasnie dzis przypada ten dzien..zaraz szamam 450 (Ulubiona daweczka :) ) za godzinke sluchaweczki i tripujemy :)
Uwaga! Użytkownik Maly1989 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / / 0
Nieprzeczytany post autor: buczu »
A ja ćpałem dużo za dużo, ale teraz przerwa... tylko nie wiem jak to będzie, bo sesja się skończyła ... a jak była sesja to i tak nie powstrzymało mnie od brania 2 x w tyg ... :/
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Prawie jak raz na tydzień xD

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 235 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Koliber »
3-4 razu w tygodniu ale dzisiaj tylko syropik+90mg w tabsach bo mi kiedys zostalo,gratulacje Pilleater pewnie juz niedlugo sie skusisz :-D
Nie wiem co mnie do tego pcha i tak mnie kusi ale jest to silniejsze ode mnie i nie mam najmniejszego zamiaru temu czemus przeszkadzac.

http://www.chatzy.com/786018508622
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Bardzo roznie biore dexa . Ostatnio codziennie przez tydzien bralem po 675 ( w zeszlym miesiacu ) plus duzo piwa . 900 mg - ta dawke bralem dopiero 3 razy . W sumie raz na pol roku . 450 mg , kiedys co tydzien , teraz wogole . Ogolnie mozna przyjac ze biore raz w tygoidniu przez dwa lata . Niepolecam codziennego brania - niemialem wogole wizji i bard( zo sie meczylem (czulem , ze to juz za duzo ) . Szanuj dxm . Jesli dopiero zaczales z nim przygode to rob przerwy odpowiednie do plateau : 2 - 2 tyg , 3 - 3 tyg itd . Zostan jak najdluzej przy jednej dawce . Ja uwielbiale m faze po 450 mg dopoki niepoznalem 675 mg . Wasz wybor , jeszcze tyle zycia przed nami...
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
A ponoć DXM nie uzaleznia...;]
  • 5299 / 104 / 0
A do tematu... zdecydowanie za często
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 8 / / 0
ArkejD pisze:
A ponoć dxm nie uzaleznia...;]
Kto Ci takich bzdur nagadał...?
Nie uzależnia FIZYCZNIE. Psychicznie szybko i skutecznie. :)
... I tańczę wśród snów
  • 5299 / 104 / 0
Zgadza się. Szybko i skutecznie.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.