edit: literowka przy dawce 2C-B
bo jesli stymuluje, tak jak sie naczytalem, to w domu solo-trip to raczej zupelny bezsens
edit: stymuluje raczej dość mocno ;p
a to nie jest przypadkiem tak, ze body load odczuje wiekszy analogicznie do pierunskiej ilosci, a efekty psychiczne i audio-wizualne beda jak w mniejszej dawce?
na sniffa nie wiem czy sie porwe, mam w pamieci tamten zupelny rozpierdol po 2gim i ostatnim sniffie 2C-D : (
lol, pomyslalem o jakims innym sposobie administracji, ale nie wiem czy np bym sie pokusil zeby sobie to w dupe wsadzic
edit:
@schsn, Ty to potyrales sniffem, jak porownalbys to do 2C-D ad bolu/mocy wejscia?
Ja osobiście nie wciągałem 2C-I ale ludzie którzy to wciągali mówili mi że wcale tak strasznie nie boli jak np 2C-E
no nic, dzieki za rady, rozwaze ryzykowanie slabsza faza po 30 mg oralnie albo sniff polowy tej dawki, jakby mialo byc tak jak wciaganie 2C-D za pierwszym razem to no problem, ale druga proba zupelnie nie byla juz taka laskawa
u mnie generalnie body load jak do tej pory po 2C-x i 25-x jest raczej laskawy, pomijajac tamta jedna konkretna probe z 2C-D, ale to byla ogolnie katastrofa, wiec moze dlatego
/szkoda, ze akurat teraz bluelight lezy
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.