Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 26 / / 0
Norberto dobrze kombinuje....ja inaczej - mam kilka roślin, daję im podrosnąć cierpliwie czekając (tak do 1,2 metra) no i potem tne na kawałki i robię sadzonki i oczywiście listki wszystkie obrywam....wychodzi kilkanaście-kilkadziesiat sadzonek...i cierpliwie czekam az podrosną.
Uwaga! Użytkownik botanic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Salvia
Nieprzeczytany post autor: IandI »
Witam. A oto i moja Salvia-mam ją od około roku.
http://img517.imageshack.us/my.php?imag ... ahyev1.jpg
Niektóre odnogi byłe tak duże ze sie połamały pod własnym cięzarem. Doniczke juz zmieniłem na 2,5 raza wiekszą także nie pojezdzajcie mnie ze jest za mała:)
Jakbym był ktoś chetny to posiadam susz oraz sadzonki-zdjęcia i wiecej informacji na mejla lub gg-5455560.
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2007 przez IandI, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 95 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biosone »
a ja juz pocialem krzaka wszystkie kawalki wypuscily korzenie, w sumie mam 5 nowych sadzonek
...
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: arjans haze »
Witam, a oto moje sadzonki i ich matka (jeśli ma ktoś na nią ochotę zapraszam tutaj: http://www.sprzedam.pl/item.php?id=225157.

A oto ogródek:
[ external image ]

[ external image ]

Dołączam także zdjęcie calei - trochę ją obrałem ze szczepek:

[ external image ]

pozdro

arjans haze
Ostatnio zmieniony 22 września 2007 przez arjans haze, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 414 / 8 / 0
Dżizys kurwa ja pierdolę... 8-(
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Dobrze powiedziane, znaczy napisane.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rob-D-Mistyk »
arjans haze, na tej twojej ostatniej fotce to jest szałwa??
Uwaga! Użytkownik Rob-D-Mistyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Przecież napisał, że to calea ;]
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 6 / 0
ta aukcja coś jest nie tego bo się nie wyświetla. sprzedane? ładna calea :-D na oko ponad metr.
no dobra. calea to to najwyższe. a te kwiatki obok niej?
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: goldwood »
sadzonka od arjansa haze. posiadam ja od polowy czerwca b.r. obecnie ma 73cm wysokości, w momencie zakupy miała ok 16cm dodam ze od czasu do czasu podlewam ja florovitem dla roslin zielonych. pozdr.

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik goldwood nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.