Konserwatysci religijni moglem napisac i chuj.O tych definicjach bylo juz mnostwo, fakt pis jest partia lewicowa bo stawia na socjal, podobnie jak mega populistyczni samoobroncy i lpr.Ale po co mam tak pisac skoro w tv mowia lpr-skrajna prawica, pis-centroprawica badz prawica, po-centroprawica, samoobrona-chuj wi co, lid-centrolewica
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
Ale niestety pozwole sobie zauważyć, że średnia wieku wchodzących na to forum, na pewno nie przekracza 20 paru lat. Współczesny emo-nastolatek nie wie raczej co to UPR i liberalizm.
Koniec posta, od dłuższych wywodow jest Sundazed, ten to ma dopiero intelekt.
Wracam czytać Psa który jezdził koleją :diabolic:
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
intelekt mierzysz umiejetnoscia pierdolenia o polityce ?
a tak generalnie, to nie glupio prawisz, ale nie krzycz tak, narodu nie nawrocisz
Niczego nie muszę. A zwłaszcza stosować się do Twojej "prawdy" ("ważniejsze dobro ogółu..."), pod którą z powodzeniem mogliby się podpisać Hitler (btw, ciekawych masz idolów, jak na eseldowca), Stalin, Pol Pot oraz reszta "wesołej gromadki" despotów i tyranów, dawnych i współczesnych.
Btw, zawsze twierdziłem, że w kwestii konkretów zwolennicy autorytaryzmu - bez względu na piórka, w jakie się stroją - śpiewają unisono. Dziękuję, potwierdziłeś moją tezę w całej rozciągłości...
@Kurwik
Beka. Pierwsze zdanie posta Sundazeda przeczytałem i już wiedziałem, że nie ma sensu dalej czytać.
@Roni Regan
A no i ty Sundazed nie jesteś lewakiem(mam tu na myśli socjaldupokratów), bliżej ci do Korwina niż Olejniczaka...i chwała ci za to :-D
Sundazed- Sory za porównanie do Korwina, to bardzo excentryczny czlowiek. Ja do wolnościowego czyli dobrowolnego socjalizmu nic nie mam. Ale przyznaj że socjalizm narzucany przemocą ustawy-to jest bydlęctwo- o tych socjalistach pisał Korwin.
Ciao
Aha i to co Sundazed, z żalami nie do mnie :-p
"Teraz ze mną na solo nie wygrasz. Ja bardzo dużo czytam, odświeżam umysł i kurwa będę jak brzytwa!"
:)))))))) za oryginał olinowi należy cała kolejka dużej wódki !
Ja pieprze legalne narkotyki obłożone złodziejskim VAT`em.
roni, bardziej chodzilo mi o te mysl na temat intelektu sundazeda
ja nie podwazam jego inteligencji, chodzilo mi o twoje chujowe jej wyznaczniki
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.