Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 21 / 0
Kurwa mac co za ludzie...przeczytales 2 ksiazki w zyciu w tym o psie ktory jezdzil koleja i rzniesz politologa.Mowie o definicjach ogolnie przyjetych w mediach.Czujesz potrzebe popisania sie swoja inteligencja?
Konserwatysci religijni moglem napisac i chuj.O tych definicjach bylo juz mnostwo, fakt pis jest partia lewicowa bo stawia na socjal, podobnie jak mega populistyczni samoobroncy i lpr.Ale po co mam tak pisac skoro w tv mowia lpr-skrajna prawica, pis-centroprawica badz prawica, po-centroprawica, samoobrona-chuj wi co, lid-centrolewica
  • 35 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Minos »
Nie bój się zmiany na lepsze: http://pl.youtube.com/watch?v=Q-lX5ZOpA-k
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
  • 459 / 3 / 0
MajkiMajk : Sorry, no offence ;-) nie czuje potrzeby popisywania się swoim intelektem, bo wiem, że ty dobrze zrozumiałeś o co mi chodzi. UPR to jedyna partia która idzie do Sejmu nie po to, żeby się nakraść, tylko wprowadzić swój program- wiekszość z uprowskich politykierów chce zniesienia prohibicji narkotykowej.
Ale niestety pozwole sobie zauważyć, że średnia wieku wchodzących na to forum, na pewno nie przekracza 20 paru lat. Współczesny emo-nastolatek nie wie raczej co to UPR i liberalizm.
Koniec posta, od dłuższych wywodow jest Sundazed, ten to ma dopiero intelekt.
Wracam czytać Psa który jezdził koleją :diabolic:
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 273 / 1 / 0
zajebiscie roni regan
intelekt mierzysz umiejetnoscia pierdolenia o polityce ?
a tak generalnie, to nie glupio prawisz, ale nie krzycz tak, narodu nie nawrocisz
  • 96 / 2 / 0
@sajberszaman

Niczego nie muszę. A zwłaszcza stosować się do Twojej "prawdy" ("ważniejsze dobro ogółu..."), pod którą z powodzeniem mogliby się podpisać Hitler (btw, ciekawych masz idolów, jak na eseldowca), Stalin, Pol Pot oraz reszta "wesołej gromadki" despotów i tyranów, dawnych i współczesnych.

Btw, zawsze twierdziłem, że w kwestii konkretów zwolennicy autorytaryzmu - bez względu na piórka, w jakie się stroją - śpiewają unisono. Dziękuję, potwierdziłeś moją tezę w całej rozciągłości...

@Kurwik
Beka. Pierwsze zdanie posta Sundazeda przeczytałem i już wiedziałem, że nie ma sensu dalej czytać.
A kogo obchodzi, że Ciebie nie obchodzi, co mnie obchodzi? Ja nie spamuję pod każdym Twoim postem, więc fuck off wylewać swoje żale gdzie indziej.

@Roni Regan
A no i ty Sundazed nie jesteś lewakiem(mam tu na myśli socjaldupokratów), bliżej ci do Korwina niż Olejniczaka...i chwała ci za to :-D
Ostatnio doszedłem do wniosku, że (podobnie jak Benjamin Tucker) mogę określić się mianem "wolnościowego socjalisty". A po wpisie na blogu Kurwina - w którym autor wyzwał socjalistów od bydląt - stwierdzam, że jedyny wspólny punkt między mną a Kurwinem miałby miejsce w sytuacji, kiedy moja pięść dosięga jego ryja. Ni mniej, ni więcej.
Uwaga! Użytkownik Sundazed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Don Skuninhos- ja nigdzie nie powiedziałem że uważam się za wielkiego inteligenta, a że mam jakieś poglądy które potrafie uargumentować-więc sie z nimi nie kryje. Narodu nie chce nawracać, wystarczy kilku ludzi...

Sundazed- Sory za porównanie do Korwina, to bardzo excentryczny czlowiek. Ja do wolnościowego czyli dobrowolnego socjalizmu nic nie mam. Ale przyznaj że socjalizm narzucany przemocą ustawy-to jest bydlęctwo- o tych socjalistach pisał Korwin.
Ciao :heart:
Aha i to co Sundazed, z żalami nie do mnie :-p

• 178 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: marcin »
Sundazed

"Teraz ze mną na solo nie wygrasz. Ja bardzo dużo czytam, odświeżam umysł i kurwa będę jak brzytwa!"

:)))))))) za oryginał olinowi należy cała kolejka dużej wódki !

Ja pieprze legalne narkotyki obłożone złodziejskim VAT`em.
Uwaga! Użytkownik marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 1 / 0
lepiej zlodziejski vat, tansze dragi i bogatsze panstwo niz zlodziejscy dilowie, drozsze dragi i prohibicja
roni, bardziej chodzilo mi o te mysl na temat intelektu sundazeda
  • 459 / 3 / 0
Jak dla mnie to Sundazed jest inteligentny. Ale, jak każdy anarchista, chciałby gwałtownie i szybko zmienić rzeczywistość. Jak dla mnie-niemozliwe. Chyba że na psilocybince ale tylko na pare godzin i w swojej głowie

• 273 / 1 / 0
dalej nie rozumiesz
ja nie podwazam jego inteligencji, chodzilo mi o twoje chujowe jej wyznaczniki
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.