Rudy pisze: Chodzi o to że teraz dilerzy sprzedają jakieś usyfione szkłem, utrwalaczem do kliszy i inne świństwa...
Rudy pisze: więc trzeba hodować !
Rudy pisze: Wiem że to mit z tymi że sie przechodzi na cięższe
Rudy pisze: ale są napewno osoby co pomyślą że marihuana już na nich nie działa i biorą coś mocniejszego... ale to trzeba być ]
Szczerze mówiąc to Ty mi wyglądasz na taką osobe.
A jak sie przerzucają na coś mocniejszego to nie dlatego że na nich nie działa tylko działa za słabo (w ich przekonaniu).
I nie myśl, że sie do Ciebie przyczepiliśmy, bo to nie o to chodzi.
Pzdr.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
[quote="Rudy"]
ale są napewno osoby co pomyślą że marihuana już na nich nie działa i biorą coś mocniejszego... ale to trzeba być ]
To trzeba byc co? No? Niektórzy nie traktują baki jako narko, tylko uzywke (uzywka - narkotyk dający słabą pete). Narkotyki w pełnym tego słowa znaczniu zaczynają sie na tak zwanych "twardych". I to nie głupota. To psychika, która nie dla zabawy chce uzyc narkotykow. Dragi to dla wiekszosci nie zabawka, a lekarstwo. I na ten temat sie nie dyskutuje. Nie ma lepszego i gorszego typu cpuna. Nie ma podziału na lepszy rodzaj cpania, i na gorszy. On jest fe bo pizga IV. Każdy sposób dąży do tego samego. Wiec kłade lache na tych co sie wywyższają bo niby palenie jest "dobrzejsze" od walenia w kanał.
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
Rudy pisze: więc trzeba hodować !
Ogólnie to pierdolisz farmazony i bzdury i wkurwia mnie że osoba z taką ilością ignorancji pierdoli takie bzdury... heretyku nie dziwie sie ze kiedys takich na stosach palili...
@Maniak_17
dobrze, krótko i z klasą!
POZDRO
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Rudy pisze: ale jednak u dużej liczby diłow dosypują jakieś fete i inne chemiczne gówna !
Rudy pisze: ale są napewno osoby co pomyślą że marihuana już na nich nie działa i biorą coś mocniejszego... ale to trzeba być ]TenTyp pisze: To trzeba byc co? No? Niektórzy nie traktują baki jako narko, tylko uzywke (uzywka - narkotyk dający słabą pete). Narkotyki w pełnym tego słowa znaczniu zaczynają sie na tak zwanych "twardych". I to nie głupota. To psychika, która nie dla zabawy chce uzyc narkotykow. Dragi to dla wiekszosci nie zabawka, a lekarstwo. I na ten temat sie nie dyskutuje. Nie ma lepszego i gorszego typu cpuna. Nie ma podziału na lepszy rodzaj cpania, i na gorszy. On jest fe bo pizga IV. Każdy sposób dąży do tego samego. Wiec kłade lache na tych co sie wywyższają bo niby palenie jest "dobrzejsze" od walenia w kanał.Rudy pisze: Dobra... ale co do tego przerzucania się na hardy... to i tak zależy czy jest głupi/nie kapuje itp.
Kiedyś zrozumiesz.
Dzięki Leonardo.
rudy pisze: ale jednak u dużej liczby diłow dosypują jakieś fete i inne chemiczne gówna !
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.