Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jestem alergikiem, zyrtec jest moim lekarstwem od bodajże 5-u lat. Biorę średnio 2 razy w tygodniu, oczywiście w "normalnych" dawkach :D. Czasami zdarzało się brać tego samego dnia, którego wieczorem wrzucałem DXM. Nie występowały żadne problemy, nie zauważyłem komplikacji, nie miałem też nigdy DXM'owego swędzenia.
Mam pytanie jak zarzucę sobie 450mg dexa + 1 tabletkę avio z piatku na sobotę, a z czwartku na piątek wezmę ostatnią dawkę Zyrtecu, to chyba nic mnie nie będzie ?
Powód: Przenosze
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold
I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.