Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 261 / 16 / 0
i zamiast spida dojechło do nas mydło w proszku z PKP.
810 stawek dziennych za to!
  • 21 / / 0
.
Nieprzeczytany post autor: cube_ »
.
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2015 przez cube_, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 83 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenLov3r »
Jak na razie na czystego władka trafiłem tylko raz, na dyskotece. Jeden mały szczurek, a czułem jak bym jebnął dobrą sztukę normalnego staffu na raz... ale to było i już chyba nie wróci ;(.
'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
  • 148 / 13 / 0
Jak sie kiedys kupowalo wiecej, to czasami zdarzaly sie grudki jak pol wloskiego orzecha, zbite czyli sto procent, tak?
  • 32 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: WojtekO »
Dla mnie to jest troche nieprawdopobodobne jak piszesz, ze kupiles czystego wladka. I to jeszcze na dyskotece tak? i to jeszcze wciagnales tak? Nie no spoko. A nie przezarl cie on? Nie wyobrazam sobie dila z czystym wladem. Nie sprzedaje sie teg praktycznie wcale. Bo lepiej jest komus domieszzac z czyms. A z drugiej strony dzieki temu jest mniej przedawkowan. 50% nawet dostac w wladzie to jest cud. Czystego wlada, to bys sobie mogl od znajomego co sie produkcja zajmuje, a nie od dila na dyskotece. i Ile za to zaplaciles? hmm? Tak samo ktos tam pieprzy ze fioletowa feta jest najczystrza. Ona zanim byla fioletowa, mogla byc sraczkowata i oblana moczem nosorożca. Tylko jest przemalowana... A jesli nie jest przemalowana, tylko jest rozowa sama z siebie, tzn, ze zawiera odpady, z nietakiej syntezy. Wiec juz nie masz pelnej czystosci. Moj Znajomy Mial cala koperte czystego wlada. Wiem ze sam to otrzymal;l. Przez oczyszczanie tgo calego syfy. Ale on to trzymal w 3 kopertach i co jakis tam czas musial wymieniac koperty, bo wlad je przezeral, dlatego wlasnie nie ma czystego wlada. Jakbys wciagnal To on by cie przezarl. Do wlada sa dodawane, stardowe rzeczy, przy glownej produkcji w takim laboratorium skad ma isc na czarny rynek. I sa to rzeczy pozytywne. Wspoimagajace wlada. Itp. Co jest praktycznie w kazdym wladzie. Prawtycznie w 95% włada co kupujecie jest np. benzokaina. Potem wieksi dealerzy Musze to wszystko porzpierdalac na dzialki i podopierdalac jakis gowien. A dlaczego tak jest? zauwazylsicie ze cena wlada jest zawsze taka sama? Gdyby wyjebal taki dil z takim zajebistym wladem za 30 zl (iu mnie jest po 30 zl z wagi, 25 i gorszych dealerow "skrojony") to by nie bylo takiego zysku. Moc dragu jest testowana i np. rodzielana, tak by odpowiadal tej cenie 30 zl i dosypia tam jeszcze inne pierdoly. Za chuja tam nie dodaja proszkow czy kurwa trutek na szczury. Ewentualnie zostaja dodane rzeczy, bardziej rozpierdalajace nos, z regoly jest to w chuj drobniutkie szkło, ale np. benzynian sodu ( jak z nim przesadza wyczuje sie w bialym leciutko slonawy smak), lagodnie daje w nos a robi dobre ranki. Wiec tak naprawde jest wszystko ok. Niektorzy dealerzy nic nie dodaja. Dlatego ze nie kazdy daje w nos to po chuj mu szklo. Po bialym od razu sie pozna, czy do wciagania bardziej czy do jedzenia. Potem Juz ci dealerzy, co juz chodza na handel uliczny dostaj taki towar za okreslona kwote. I tu zaczynaja takie szczurki kombinowac jak dojebadz zysk. Dodaj a proszki do prania, a dzieki temu ze on dojebie taki proszek naprawde odnosi podwojny +. Nie dosc ze zysk juz wiekszy, to jeszcze jak wiekszasc ludzi mysli, ze im mocniej daje w nos tym jest lepsze a chuja prawda. I podopierdala inne pierdoly. Zajebac takich! Sa oczywiscie tez uczciwi;) WIec jest ok:) Po tych pozadnych uczciwych dealerach (i to od nich trzeba zawsze brac), sa tacy co dopierdalaja, rozne pierdoly, ni to na zwikszenie bani ni to chuj. Ale takie rzeczy jeszcze w maire. A na samym koncu te kurwy ktorych nienawidze, co kurwa dodaja najwieksze kurestwa! Proszki do prania, trutki na szczury i gacie swojej starej;/ Nawet sie Tusk wkurwil, ze mamy takich chujowych dealerow co nas w chuja robia, to juz daje wolnosc za walniecie z ucha dealera, a dealerzy maja wieksze kary... Sami sobie zasluzyli. Sąd ostateczny (tak sorry dlugi post. Jestem nafurany i mi sie nudzi w chuj:D Ani skim na gg popisac kurwa ani sms. Spia kurwa dzisiaj wszyscy:/ Swiat jest zly...)
Amfe syp! Dealerze amfe syp! Albowiem ja! Zejście mam!... Ha! zremiksowałem właśnie piosenke z kiepskich xD
Ostatnio zmieniony 16 września 2009 przez WojtekO, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik WojtekO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Good »
gowno prawda ja sprzedaje na dyskotekach wlada i mam czystego w 100% i moi koledzy tez nie ciulaja na jakosci i nieczego nie dosypuje gonie po 40 zita za pakieta i laduje tak po 0,7 ale wlad jest 100% czysty,to ladnie sie tam ciulacie skad pochodzisz,zal mi takich ludzi
Uwaga! Użytkownik Good nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior »
@Good co ty za głupoty piszesz chciałbym zobaczyć tą czystą ścierke i ta cenna 40 hehehe tak z ciekawości ile na raz walą tej twojej fety ostrzy zawodnicy co walą po nosie kilka lat dzień w dzień ??
co do jakości to nie jest zła bo można śmiało dorwać taką co była 8-10 lat temu że walisz 50 i na 24 godziny z butów wyskakujesz ale czystej nigdy na ulicy nie dostaniecie ale to nawet lepiej bo za dużo debili by się wtedy tym przećpało
Uwaga! Użytkownik bandzior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 315 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Dobrze prawisz bandzior. Na ulicy to dostaniesz gdzieś ~20 % (przy dobrych wiatrach). Tak jak WojtekO pisał, że czystego włada to można dostać od kolesia co stoi przy taśmie, a nie od gówniarstwa i ich ulicznych schematów.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Good »
gowno wiesz,chyba wiem jakies czystosci mam towar co?smiesz w to watpic przeciez mnie nie znasz,pisze z swojego doswiadczenia?troche gonie co nie co i wiem chyba co biore i od kogo?to ze was oszukuja to znaczy ze nie znacie uczciwych ludzi i dilerow,ja ładuje po 0,7grama do pakieta i jest to speed czysciutki prosto z tasmy nie mieszany z niczym przinajmniej ja go z niczym nie mieszam a uwiesz mi ze znam sie na czystosci amfy bo troche w tym siedze,i tak jak mowie gonie po 40zita i znam kumpli ktorzy tez maja czystego i gonia go na dyskach wiec nie pierdolcie ze nie mozna dostac czystego speeda na dysku bo mozna,jak nie wierzysz do wpadnij do mnie to sobie zobaczysz jak wyglada czysty speed wciagniesz sobie i zabaczysz jak dziala,a co do jakosci nawet jak jest czysty w bardzo duzym stopniu to i tak tolerka rosnie jak dlugo grzejesz chyba tyle wiecie,ja i gwarantuje ze w sujesz polowke mojego nocha i cie wyjebje ze zobaczysz.

[Może troszkę spokojniej? | Gratuluje "przenikliwości" jeśli chodzi o chwalenie się "zajęciem" i zaproszenia do odwiedzin - może jeszcze podaj adres? Licho nie śpi, głupich nie sieją.]
Ostatnio zmieniony 22 września 2009 przez nicze, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Good nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syberek »
i gwarantuje ze w sujesz polowke mojego nocha i cie wyjebje ze zobaczysz.
100% czysty speed %-D %-D %-D
Chuj na kaczych łapach
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.