Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 193 / 8 / 0
shisha pisze:
Ja mam teraz mały problem znaczy się dzisiaj niuchałam a w czwartek mam wizyte w poradni a tam co jakiś czas robią testy ale poznałam sposób żeby je oszukać ]
syntax=error pisze:
Albo ćpasz, albo testy. Po kwasku cytrynowym to łóżko zasr*sz.
Nie wiem czy gość mówił poważnie, ale ja bym to wziął pod uwage.
Błędne koło.
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: shisha »
Ale go się nie je tylko wsypuję do wcześniej wydalonego moczu :P Poźniej się miesza i nie wykrywają ;]
Samobójstwo Nie Jest Kwestią Wyboru Następuje, Gdy Cierpienie Przekracza Siły Do Walki Z Nim
Sztuka Życia To Cieszyć Się Małym Szczęściem
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
shisha pisze:

Ale go się nie je tylko wsypuję do wcześniej wydalonego moczu ]

A na koncu się to odparowuje i wciąga. i jest luta...

Kwasek wsypany do moczu lub zjedzony daje raczej tyle samo
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 30 / / 0
Możliwe ale chodziło mi o to że jeśli kolega tu pisze że można łożko zas*** to po co się nim faszerować wystarczy zmieszać ;]
Samobójstwo Nie Jest Kwestią Wyboru Następuje, Gdy Cierpienie Przekracza Siły Do Walki Z Nim
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Zmieszac substancję w naczyniu a ją spożyć to sa dwie różne sprawy, a różnica między nimi moze miec istotny wpływ na efekty. Kwasek akurat gówno daje czy to zjedzony czy zmieszany,ale nie o to chodzi. No chyba ze bedziesz mieszac taką łyżką co umie trawić, przekształcac i wszystko to co sie w bebechach po spozyciu subst dzieje
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 137 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Wypij ze 4 litry wody (ostrzegam, ze po 2 jest juz ostro, wiec akcja nie dla maneksow) a nic nie powinno wyjsc. Albo wóde, albo browary. Zjedz tabletki moczopedne. Wejdz na erowida....tam wszystko jest opisane, jak otrzymac false negative, ale nie ma w zadnym przypadku 100% gwarancji. Kwasek, to se mozna w chuja wsadzic, zeby odpokutowac za cpanie. Do wody dojadaj witamine b2 - spowoduje, ze mocz bedzie zolty (choc ta zolc wyglada b. dziwnie in my opinion) a nie bialy, wiec nie bedzie podejrzen, ze rozwadniany.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 30 / / 0
A moim zdaniem kwasek jest dobry bo sprawdzony jak dla mnie sposób chociaż też zależy jakie testy :P Ja na szczęścien na mojej terapii mam takie daremne że wystarczy że zmieszasz mocz z wodą to Ci i tak nie wykryje ;] więc lightowo :P
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: szejken »
nie jest prawdą, że kwasek cytrynowy (a konkretniej to kwas askorbinowy w nim zawarty, albo popularnie witamina C) jest obojętny w wykrywaniu amfetaminy, acz może być to tylko fama, bo często gęsto droga długa z teorii w praktykę... niemniej jednak wpływ odczynu, albo jak kto woli pH moczu na jej wydalanie jest nieoceniony.. przy normalnej kwasocie w ciagu pierwszej doby jest to jakas 1/3, a do tygodnia reszta.. natomiast jesli zakwasimy mocz to wydalanie amfy wzrasta ponad dwukrotnie. i tu pole do popisu ma w/w witaminka C, która podana w nadmiarze jest prawie całkowicie wydalana z organizmu z siuśkami..
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Kulka pisze:
Witam.

Ile utrzymuje się w moczu amfetamina po 1/4 grama?
Z góry dzięki za odp.
Aptekarskie testy wykaza po ostatnim braniu do 2-3 dni.
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: slivka »
na 100 % nie wiecej niz 3 dni (apteka) sprawdzone na sobie
Uwaga! Użytkownik slivka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.