Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3406 / 535 / 0
Moim zdaniem - przedawkowanie, ja miałem podobnie. Spróbuj mniejszą dawkę - 75mg.
Przeniesiono do tematu "kodeina - bóle głowy i wymioty"./pletz
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1016 / 97 / 0
Weź sodę przed, powinna zapobiegać w pewnym stopniu podrażnieniu żołądka które może powodować taki efekt. Ewentualnie bierz w większym odstępie od posiłku.
The child is grown
The dream is gone
  • 691 / 54 / 0
29 stycznia 2018kosmoplo pisze:
znam ludzi co im po 2 pakach thio nic się nie dzieje a ja po jednej rzygam i zwijam się z bólu. ktoś ma podobnie lub ma na to sposób?
Rzyganie to standardowy objaw, gdy się przedawkuje, bądź po prostu jesteś nadwrażliwy. Mi rzadko się zdarza rzygać po kodzie, ale czasami się zdarza i wtedy nie jest przyjemnie, bebechy napierdalają, mdłości, zero przyjemności. Musisz idealnie wycelować w dawke, najwidoczniej 150 za dużo dla Ciebie. Weź 100 albo i jeszcze mniej, 80.
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 8103 / 912 / 0
Tak jak tobie pisza koledzy, przedawkowanie kody.Jak w przypadku helupy, jak zawalimy za duzo to tez rzygamy z koda tak samo.Wskocz w swoja dawka, zacznij od 75 mg .
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12 / / 0
kurde właśnie że jak Antka ekstraktuje to 150 już mnie praktycznie nie robi dopiero po 300 jest tak jakbym chciał więc tolerka jakaś lekka jest i dodam że te nieprzyjemne skutki po thio odczuwam na zejściu i na drugi dzień, nie wiem może to sulfo? przerzucic się na thio chcę z wiadomych przyczyn jest po prostu tańszy
  • 1683 / 126 / 0
popij nastepnym razem coca cola
  • 12 / / 0
no przepije jak to nie pomoże to zostanie mi tylko ekstrakcja
  • 52 / 1 / 0
U mnie jogurt przed zarzuceniem i popicie wodą gazowaną pomagają. Bez tego na drugi dzień mam uczucie jakby coś mi ustało na żołądku.
  • 22 / / 0
W coca coli faktycznoe cos jest ze te dolegliwosci nie wystepuja lub sa o mniejszym nasileniu :D A co do tego nie klepania moim zdaniem jesli zle mowie prosze o poprawienie mnie chodzi o to , by watroba "nauczyla" sie metabolizowac skutecznie metylomorfine ( kodeine ) . Choc mnie zgrzala za 1st razem ale moze kiedya z nie wiedzy przyjmowalen juz jakis preparat z kodeina . :)
  • 8103 / 912 / 0
Dobrze jest po pic ciepla woda przegotowana.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.