Podejście do narkotyków w innych krajach.
Zablokowany
  • 1736 / 18 / 0
Pytania o ceny ciąg dalszy: a czy sądzicie, że trafiłby się po przystępnej cenie (promocja... :-p ) jakiś przetwór konopi w wersji jadalnej? Stosunek moich płuc do dymu znacie...
niemam pojecia...
znowu sobie utrudniasz.
poprostu kup sobie hash i zjedz go po jakims posilku w restauracji a posiłek niech bedzie troche tłusty.

POZATYM TAKA RADA ODEMNIE:
Pierwsze loty po marihuanie w wiekszosci wyglądają tak ze albo delikwenta w ogóle nie trzepnie albo sie skuje bardzo mocno.

Wniosek: Jak zjesz przy mamie ciastko czy co ty tam chcesz to nie licz zbytnio na to że twoja mama sie nie pokapuje.

Im wieksza ktos ma wyobraźnie i im bardziej ktoś jest wrażliwy tym bardziej krzywe loty ma na poczatku - wiem po kolegach :]
Tylko ze te krzywe loty to jest w sensie pozytywnym ale napewno twoja mama by sie zdziwiła :)
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 179 / 15 / 0
zewsząd i znikąd pisze:
Jeżeli ktoś tu robi jakieś obleśne aluzje, to informuję, że pewna metoda odpada, bo jestem nietknięta i dumna z tego.
Zle mnie zrozumialas, nie mialem tu wcale na mysli akcji ze wciskaniem czegos w picze bo sam takowej nie posiadam. ;]
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 463 / 10 / 0
zewsząd i znikąd pisze:
Jeżeli ktoś tu robi jakieś obleśne aluzje, to informuję, że pewna metoda odpada, bo jestem nietknięta i dumna z tego.
Z "połykiem" na pewno miałabym problem. Jak musze połknąć coś dużego, boję się,.
hahaahahaha co to kogo interere, jestem nietknięta i dumna z tego.. ciekawe dlaczego pewnie z przymusu. oczywisice nie chce byc niemily
zewsząd i znikąd pisze:
Pytania o ceny ciąg dalszy]
hmmm masz 25 lat, wyjazd jest za jakis czas, mozna oszczedzic, mama dobrze zarabia nie wiem jak ty...czemu w przystepnej cenie ;p
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Olej »
zewsząd i znikąd pisze:
nie każdy potrafi żyć bezproblemowo, ja mam ewidentnie dużą zdolność do robienia sobie problemów, i co z tego? Żyj i daj żyć innym...
Nie martw się nawet najbardziej zestresowani ludzie staja się strasznymi luzakami po odrobinie thc, wyobrażasz sobie zestresowanego rasta??
zewsząd i znikąd pisze:
Stosunek moich płuc do dymu znacie...
Ale to jednak nie jest zwykły dym, zrób sobie jointa z miętą, albo tytoniem smakowym, albo czyściocha (mhhmm...mlask) usiać nad rzeka, a w połowie magicznego papierosa dojdziesz do wniosku: "Ten dym nie jest taki straszny, nie no w sumie nawet całkiem w porządku... zajebista sprawa ten tym...oooo statek płynie. A gdzie jest mama?... Ale o czym to ja…"
"Należy każdego dnia posłuchać krótkiej pieśni, przeczytać dobry wiersz, zobaczyć wspaniały obraz i jeśli byłoby to możliwe - wypowiedzieć kilka rozsądnych słów."
Johann Wolfgang von Goethe
  • 463 / 10 / 0
jointa z hashyshu? nie najlepsyz pomysl.. wyobrazasz sobie ta dziewczyne skrecajaca lolka?? ;d
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Barman »
ja moze pod koniec sierpnia pojade do amsterdamu z kumplem. mielismy taki pomysl ze kupujemy tam kawe albo jugurty troche odrywamy to metalowe zamkniecie i wkladamy tam stuffik dorbze zapakowany. nastepnie zaklejamy wieczko klejem i jest git :) najlepiej jest zatopic w jogurcie i nikt sie nie polapie. mialem jeszcze pomysl zeby zapakowac wszystko do opakowania z kawy z kawą w srodku zapakowac tak jak bylo fabrycznie i wyslac do polski. nikt przeciez nie bedzie otwierał kawy jak by przeszukiwali na poczcie. co o tym myslicie?
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gGg »
Zewsząd i znikąd co do palenia to możesz sobie kupić bogno wtedy nie będziesz miała problemów z ostrym dymem. Albo na początek można sobie skonstruować bonio z plastikowej butli.
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2006 przez gGg, łącznie zmieniany 1 raz.
.
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Olej »
supravires pisze:
jointa z hashyshu? nie najlepsyz pomysl.. wyobrazasz sobie ta dziewczyne skrecajaca lolka?? ;d
Coś w tym jest, to może okazać się ciut kłopotliwa operacja nawet dla kogoś wprawionego w paleniu (haszysz generalnie lepiej palic, moim zdaniem, z fajeczki).

Ale dajemy jej rady, takie jakby ona chciała jakąś kontrabandę przewozić z tej Holandii, a ona chce zjeść tylko malęł ciasteczko. Wszyscy tu są wypaczeni, ja też, zewsząd i znikąd pisze: "Zjadłabym ciasteczko z mama.", a my czytamy: "Jade do Amsterdamu, ale się nabucham =), tylko nie wiem czy krecić lole, czy walić z bonga, żeby jak najwięcej spalić. Tylko z mamą tam będę :/, co zrobić, żeby się nie ścieła, że jaram? I chciałabym jeszcze przewieźć coś przez granicę, jaki sposób polecacie?"

Zewsząd i znikąd, to kup sobie po prostu troche pestek, tzn. nasion. Mieszkasz sama, więc masz warunki, po powrocie zasiejesz i za trzy miesiące upieczesz sobie nie casteczko, a całe ciasto.
"Należy każdego dnia posłuchać krótkiej pieśni, przeczytać dobry wiersz, zobaczyć wspaniały obraz i jeśli byłoby to możliwe - wypowiedzieć kilka rozsądnych słów."
Johann Wolfgang von Goethe
  • 4 / 1 / 0
zewszad i znikad:
w amsterdamie mozesz nabyc w coffeshopach rozne rodzaje ciastek z ziolem i haszem. 5 do 10 euro w zupelnosci wystarczy zeby tego zakosztowac :D
ja dwa lata temu kupilem gdzies w amsterdamie spacecake ktory wygladal jak zwyczajna babka swiateczna, tzn taka z zoltym ciastem i posypana cukrem pudrem :) Jedyna roznica bylo to ze nie byla zolta w srodku tylko zielona, a smak byl klasyczny jak babka - zero posmaku ziolka :) Rasta w coffe zapakowal mi eleganco pokrojone dwa spore kawalki w folie alu na droge :D Na upartego moglabys mamie "nieswiadomke" zafundowac, ale watpie by bylo to konieczne ;) Twoja mama jest na pewno kobieta o otwartym umysle i wcale nie zdziwilbym sie gdyby przyjela twoja propozycje z delikatnym entuzjazmem... Aby wprowadzic mame w odpowiedni nastroj propnuje skierowac swoje kroki w pewnym momencie wycieczki do The Hash Marihuana Hemp Museum in Amsterdam droge znajdziecie na pewno... (www.hashmuseum.com)
Uwaga! Użytkownik Joe.White nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Zewsząd i znikąd co do palenia to możesz sobie kupić bogno wtedy nie będziesz miała problemów z ostrym dymem.
z faji wodnej płuca dostają po piździe potężnie. Strzały idą masakryczne (najpierwe wciagamy a później poszczamy sprzegło ;P ). Ja osobiscie sie do tego nie nadaje bo potężne buchy są podobne jak wiadra tylko przy wciaganiu w ogóle nie gryzą ale po wypószczeniu jest masakra.

Takie moje zdanie:

Najmniej gryzie joint - według mnie
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
Zablokowany
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.