Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Ciężko mi cokolwiek powiedzieć, bo cały czas jarałem i piłem. Po prostu byłem przyzwyczajony do takiej bani. Sam alko czy ziolo to nie było to. Dzień w dzień picie i palenie. Jednak teraz nie palę - sesja. Wczoraj przerobiłem 5 bronxów i jaksspecjalnei kaca nei czuje. U mnie to się po prostu chce pic więcej wody z rana i tyle. Czasami lekkei bóle głowy i nieciekawe w brzuchu, ale przechodzi po jedzeniu. Głupotą jest leczenie kaca alkoholem.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
jaranie przyspiesza metabolizm.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 95 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: coca-cola »
Zgadzam się z tym w 100% Dla mnie to jest genialne..bo zawsze źle przechodziłam kaca..alkochol jakos chujowo mi na żołądku siada! Nawet jak się nie upije potrafie na drugi dzien chewtać..dlatego teraz zawsze jak nie biore nic a tylko mam zamiar pić to bez palenia się nie obejdzie! np. po jakiejś dyskotece wychodzimy palimy (sporo alko w połaczeniu z paleniem to piękna masakra..ale uwielbiam to :heart: ) potem do domu, samo połłożenie się w łożku to orgazm ;-) a rano zajebiste samopoczucie....żyć nie umierać!! :-D
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
może i kaca nie ma.
ale jest taki rozpiździaj w bani że odechcewa sie specyfików mieszać
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 420 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kakihara »
Chyba raczej alko + benzo (zalezy tez jakie) to brak kaca, mixow alka z paleniem nie lubie i braku kaca po takich nie zauwazyłem.
  • 1530 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: John Stuart Mill »
Kakihara pisze:
Chyba raczej alko + benzo (zalezy tez jakie) to brak kaca, mixow alka z paleniem nie lubie i braku kaca po takich nie zauwazyłem.
Tylko kac moralny "co naodpierdalałem" jak się przesadzi ;)
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
tyle że klony mają ten + że się nie pamięta, ale to zależy rzecz jasna od dawki.
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dekadentyzm »
Pierwsze słyszę, a najczęściej właśnie jaram i piję 8-( 8-( 8-( 8-(
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 1 / / 0
jaranie przy % nasila działanie alkoholu. Ja osobiście preferuje wpierw picie później jaranie w przeciwnej kolejności nie smakuje mi alkohol, mecze się z każdym kieliszkiem wódki browar tez nie wchodzi tak jak powinien (zmysł smaku się wyostrza). Inną sprawą jest fakt ze gdy alkoholizuję się po uprzednim wypaleniu zielska górę nad moją aktywnością psychoaktywną bierze alkohol. Reasumując moim zdaniem najlepiej jest najpierw dobrze wypić a później zapalić.
Uwaga! Użytkownik bleslaw nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
Połączenie to bardzo źle znoszę. Na igrach tegorocznych byłem 'atrakcją turystyczną' Wypiłem 3 wina, 4 piwa i miałem fajne, później kumpel (szatan jebany %-D) poczęstował mnie jakimś kurewnie mocnym paleniem. 1 duży buch.
Spałem 2h na trawie koło budki strażnika. Spaliłem gardło HCl z żołądka. Jeszcze, kurwa, jak idiota idąc na igry (sam nie wiem czemu) podszedłem do ochroniaża i dałem mu mój dowód osobisty. Usłyszałem 'weź już spierdalaj' kiwnąłem głową i poszedłem dalej potem kładąc się na barierkę i żygając w rytm piosenek Jamala. %-D
Może ktoś mnie pamięta? ^^ Taki gruby, najebany, w szarej bluzie.
Do rzeczy etanol z baką = smierć. Lubię jedynie po ostrym piciu, gdy jestem już u siebie, spalić lufę.
Kac zauważalnie mniejszy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.