Otóż trafił mi się strasznie twardy hash. Po ogrzaniu i zdrapaniu są strasznie sypkie wióry i za h..ja nie da rady tego nabić (jedynie nadaje się do jointów). Macie jakiś pomysł na to? Dodam, że jest on twardy i nie plastyczny, przy gięciu się łamie.
Po ogrzaniu i zdrapaniu są strasznie sypkie wióry i za h..ja nie da rady tego nabić (jedynie nadaje się do jointów).
No to jointa se skręć ]
No jasne że już tak zrobiłem, jak tylko go dorwałem :)
Ale teraz chce spalić z lufy i coś nieciekawie się zapowiada.
ewentualnie jak przedmówca powiedział to w joincie ale naprawde hash paliłem dosłownie pare razy wiec specjalista nie jestem u nas zawsze ziolo jest a hash mi srednio pasi...
Ja jointów nie lubie wiec jak nie da sie z lufki palic to juz wolałam pokombinować.
wtedy zrobiłam tak: http://img511.imageshack.us/my.php?image=1yc7.jpg Trzeba podpalic, zeby zaczelo sie dymic, zakryc lejkiem, a "ustnik" palcem i poczekac chwilkę, az zbierze sie w środku chmura. A po tej chwili mozna już ściągać.
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
No mówie ci, działa i mi tu z chujem nie wyjeżdzaj! Kombinacja pierwsza klasa! A wymyślny sposób jarania to sama przyjemnośc i inspiracja do wielu wkręt ]
Potwierdzam, także słyszałem o tej metodzie palenia. Jest ona nawet opisana na stronie: http://haszysz.com/index.php?id=szklanka :)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.