Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12 / 1 / 0
Sweet Bulldog pisze:
Nie czytam wypocin
a czyje txt nazywasz wypocinami ?!? slowacki sie qrwa znalazl
Uwaga! Użytkownik UNYXYFIKS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Człoieku bez takich. SB pisząc to nie miał nic złego na mysli.
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 15 / / 0
Może i był to zonk, może coś innego...
Wkręt był very ch..y, teraz może sam sobie wyhoduję jakąś roślinkę, będę ją podlewał wodą mineralną i przynajmniej będę wiedział co palę ;-)

P.S
Też nie jarzę o co SB chodziło z tymi wypocinami :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Pan_Kleks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
SB pisze:
Nie czytam wypocin
Unyfiks pisze:
CzerwneKorale pisze:
nie no respekt dla wszystkich :-D :-D :-D :-D :-D

;-)
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 1 / / 0
jak mialem podobne rzeczy podczas jednego z pierwszych w zyciu palen, ale nie bylo to pierwsze palenie. Widzialem anioly, halluny nieziemkie, ale najwieksze problemy z serduchem mialem. Najgorsze jest to ze nigdy wczesniej nei mialem takich problemow z sercem. Sytuacja po paleniu powtorzyla sie 4 miesiace pozniej, jednak wtedy nie palilem nic. A serducho zachowywalo sie tak samo jak przed tamtym paleniem (ps. od tamtego czasu tak sie zrazilem ze nic nie palilem) Zaczelem miec nudnosci, problemy z oddychaniem, myslalem ze serducho peknie - wyladowalem na tydzien w szpitalu. Po wyjsciu dalej nie palilem i znowu po dwuch miechach wrocilem do szpitala. Mysle ze zielsko ktore dostalem bylo jakims shitem nasaczone i to od tego. Teraz pale od tego zdarzenia bardzo czesto ale nie mialem juz podobnych zdarzen. Trzeba uwazac na to skad bierze sie towar.

(moj pierwszy post :D )
Uwaga! Użytkownik quakemind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 8 / 0
LeonardoDaVinci pisze:
SB pisze:
Nie czytam wypocin
Unyfiks pisze:
CzerwneKorale pisze:
nie no respekt dla wszystkich ]
Dawno nie śmiałem się z postów, ale ten wątek mnie rozbraja na maksa..;)
Nie chodziło mi o nic złego tylko nie przeczytałem wszystkich wiadomości, a chciałem coś napisać. Bajera?
Słowacki pisze:
Słowacki nie podskakuj, bo sweet będzie słodki i zniszczy Ci faze.
To dlatego jestem taki słodki, kumasz? Patrz na moje ładne posty- fajne nie? :nuts: 8-( :-D

Pozdrawiam!
Na chillout ludzie!
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
SB znalazłem dla Ciebie nowy Avatar ;-)
Uwaga! Użytkownik Pan_Kleks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 8 / 0
Pan_Kleks pisze:
SB znalazłem dla Ciebie nowy Avatar ;-)
Zajebisty jest!
Dziękuje bardzo! Jak go przerobie na odpowiedni rozmiar to sobie go zarzuce..;)
Dobry motyw z tym co piesek ma na głowie- mi też by się przydało, abym mógł ochłonąć od czasu do czasu.

Gorące pozdrowienia!
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Ja mialem kiedys tez zlego bad tripa :/

Na poczatku bylo zajebiscie, biodra leca w rytm muzyki..
Wpadlem na pomysl "wezme jeszcze buha"
No i sie zaczelo..
Walenie serca, kopanie krwi w glowe i ogolnie stalem 30 minut nad wieza zeby ja wylaczyc :D

Potem przypomnialem sobie, ze na zejscie zlej fazy najlepiej wykompac sie w zimnej wodzie..
I wpadlem w coraz to wieksza panike, az w koncu wyladowalem pod prysznicem tak jak jakis psychole sie polewaja woda.

Wstalem ubralem sie i polozylem sie spac.
Potem zejscie i koniec fazy.

Ze smiech faz mialem kilka, ale nie takich mega zajebistych. Polecam wkrete na aliena :D
Kolezce wkrecilismy ze wychodzi mu alien i hyba spanikowal bo uciekl i sie schowal. Po 10 minutach wrocil i sie polewal ze go wkrecalismy :)

Sweet masz technics'a ktorys z EH (*serbrny*) ? ;)
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SkunXxX »
Ja tam nigdy nie mialem problemow z sercem na fazce, ale jeden kumpel tak. Wzial ledwo kilka buchow i zaczal cos mowic ze zaraz umrze, ze mu serce stanie i chcial uciekac do domu. Na szczescie go zatrzymalismy i przez nastepne 4 godziny lezal na łuzku praktycznie sie nie odzywając. O_o

Ja do tej pary zaliczylem tylko 1 BT. To bym 1 i ostatni raz kiedy chcialem sprawdzic ile dam rade i do tej pory nie pamietam ile dokladnie poszlo z dymem. W kazydm razie skonczylo sie na tym, ze przez godzine siedzialem w 1 miejscu, bylo mi okropnie gorąco i myslalem ze to przez słonce (ranek). (uczucie stapiania, jak masło na patelni) :-D Nie mialem sily wstac z fotela. Pozniej poszedlem do kibla, tylko tam nie bylo okien i przez nastepna godzine siedzialem sobie w samotności. Do tej pory nie pamietam dokladnie co tam robilem i o czym myslalem. Podejrzewam ze sluchalem muzy bo po calj zabawie bateria w mp3 byla dobita do granic mozliwośc. Od tamtej pory wiem jedno. Ganja to nie zabawka, trza uwazac. :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.