Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 185 / 24 / 0
Szacun pisze:
Ująłeś to tak wieloznacznie, że to "co miał autor na myśli" jest nieistotne, tamten tekst twój żyje już swoim życiem
Faktycznie, często autor ma coś na myśli, a czytający zrozumie to po swojemu.

Szacun pisze:
a jak już pisałem oprócz paru świrów, czytaja nas dzieci, policja, i paru pedofili... ]

Jak już pisałem, średnia wieku na tym forum to 17 lat.
Poza tym jeżeli jakiś 13latek przeczyta post o tym jak walić klony w żyłe i to zrobi po czym wyzionie ducha, to czy jest to wina tego kto napisał posta czy tego kto nie przemyślał konsekwencji i zastosował to w praktyce ?
Jest tu wiele mądrych rad, ale też wiele bardzo idiotycznych, trzeba myśleć aby je rozróżniać.
Policja jest napewno, sam dostaję maile typu: "cześć, czytałem że masz stały dostęp do morfiny, sprzedaj mi bo jestem w ciągu, dużo zapłacę" wpisałem email autora do duckduckgo.pl i wyskoczyło mi kilka policyjnych stron, okazało się że email należał do Pana Policjanta.
Co do pedofili, Ci napewno się najbardziej maskują :)
Szacun pisze:
Sam czasem żałuję, że cos napisałem, bo wychodzi na to, że sie nawzajem nakręcamy czasem na ćpanie i chuj!!!
Nikt nie jest doskonały, dlatego trzeba nie tylko czytać ale i myśleć.
Sam czasem pisze "pod wpływem" a później jak czytam to na trzeźwo to sie zastanawiam co autor miał na myśli :)
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 5 / 0
Otóż odpowiem tak:
Życie mnie nauczyło, że jak nie mamy wątpliwości, nie boimy się niebezpieczeństw, to jesteśmy już troche opętani głupotą..
1. Pierwszy krok do uzależnień to: brak wątpliwości, że sie wpierdolę, otóż niewiadomo; ja piłem 13lat browarki regularnie i nie wyszło mi to na zdrowie; i co myśłalem: przecież to niewinny bronx, witamina C etc.. Tracisz instynkt samozachowawczy, co służy tej wlaśnie niewinnej substancjii chemicznej, co się nie może sama rozmnażać (jak wirusy) a działa tak samo jak one niszcząc ludzkość-wojna o DNA.
2. W czerwcu alkohol mało mnie nie zabił, przez co zaczałem wreszcie sie go bać, uzależnia wg różnych źródeł prawie jak heroina(tak parę razy słabiej), co sprawia, że raz dwa w weekend strzelę 2browary, po 3 niedobrze mi, a noc nie przespana ze strachu, włącza się stary utrwalony schemat w mózgu, kiedy zrobiło się tak źle, że zamiast chrapać po 7 browarach byłem jak naszuwaksowany, 4rano CPN. Dramat. Nienawidze alkoholu.. Albo może: nie lubie szmaciarza...
3. Nie ufać samemu sobie do końca to moja dewiza, sprawdza się, gdyż jak rżnę twardziela i wojownika, bardziej obrywam za pychę....
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2006 przez Sterylny Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
thc pisze:

Ja powiem tak, wale 3 tyg prawie codziennie i nic mi nie jest, nie zauwazylem efektow ubocznych, nie mam zaparc (moze dlatego, bo pije zielona herbate ) i jest ok.

Jedyny problem, ze jak nie walne jednego dnia to mnie kurewsko glowa boli.

I tyle.
Aktualnie schodze z dawek, jeszcze 2 dni i END ;]
Thc widze, że ty nie rzuciłeś fety tylko poprostu "awansowałeś" na opiaty... kiedy planujesz wziąć się za panią H?
Nie masz dość codziennego ćpania po fecie?
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2006 przez normi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
eee pomylilem sie... dzisiaj mija drugi dzien..;) czemu nie mozna usuwac swoich postow?;P
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
thc pisze:
Wole legalne zrodlo, apteka, wszystko czysciutkie i legalne.
Tu masz racje. Ale nie powinieneś się pakować w codzienne branie kody, bo wpakujesz się w jeszcze gorszy syf.
Pozdro
  • 291 / 12 / 0
czesc, ja od poltora roku biore heroine . tutaj gdzie mieszkam jet tylko biala, to znaczy ta co wrzucasz na lyzke i w zimnej ci sie rozpusci.

od brania heroiny to mialem zle efetky=
-uzaleznienie
-problemy z oczami , lzawienie , itd. chyba od zanieczyszczen
-od wstrzykiwania napewno jakies gowno nie raz sobie wlalem do zyly
-nie raz nie natrafilem na zyle, teraz mam spuchniete.
-pocenie sie w nocy jak swinia, to oczywiste od uzaleznienia...

ogolnie czuje sie nienajgorzej .

teraz od lutego biore dozylnie tabletki oksykodonu;
-problemy z oczami zniknely
- mam teraz problemy z krazeniem, szybko mi rece i nogi dretwieja , nie wiem , moze to od tego ze tak naprawde to wpuszczam sobie do organizmu duzo talku z tych tabletek.... ? moze ktos mi wytlumaczy
- po za tym lenistwo ....... oczywiscie...

po za tym zadnych innych problemow nie odnotowalem, oprocz tych wiadomoych jak zaparcia , i to ze na skrecie ma sie sraczke, bole kosci, zmeczenie, pocenie jak swiniak i ogolnie depreche....

Podsumowujac, najgorszym efektem ubocznym jakiegokolwiek opiatu to UZALEZNIENIE, ciesze sie ze nie jestem bogaty, bo takto bym mial wiele do stracenia , i pewnie bym doszedl do jakich smiesznych dawek na dzien. ogolnie to opiaty =bida nedza , bo czlowiek wtedy kradnie albo pracuje albo sie rucha za pieniadze na narkotyk.

w bardzo niedlugim czasie zamienilem sie w OPIATOWOM SWINIE , moj sens egzystencji jakos sie szybko zniosl do zdobywania funduszy, narkotyku i zazywania......
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 172 / 13 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: wsburroughs »
skad bierzesz oksykodon?
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.