Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1611 / 34 / 0
Kakihara pisze:
A starym babciom raczej nie zapisuja juz relanium, ostatnio panuje trend na oxazepam dla starszych osob (moja babcia je codziennie spore ilosci ale nawet nie probuje podbierac bo musialbym jej ze 2 opakowania zajebac i wrzucic na raz wiec nie ma sensu).
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jabolev »
Pod wieczór wrzuce 30mg, zobaczymy jaki będzie efekt
  • 1033 / 7 / 0
Znalazłem oxa!!! :D Niestety data ważności mówi mi, że jest przeterminowany o 3,5 roku. Ale to według producenta. :-D Bardziej interesuje mnie wasza opinia. Więc? Żreć? xd Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję.
  • 2129 / 27 / 0
Spokojnie. Co prawda benzo ( oxazepam, relanium) próbowałem tylko kilka razy wiele lat temu, to zawsze było przeterminowane. Relanium z tego co pamiętam miało datę ważności do 1986 roku ( jak próbowałem był '96) i nic się nie stało. Działanie było takie jakie miało być. Sporo osób pisało tutaj, że akurat benzo przeterminowane działa tak samo i nie stanowi zagrożenia dla życia.
  • 1033 / 7 / 0
Zjadłem 30mg. Efekty na granicy placebo, ale minęło dopiero 22min. Skoro już piszę posta, to napisze, że jestem cholernie wdzięczny społeczności hyperreal'a za porady. Nigdy jeszcze się na was nie zawiodłem. :D Przy okazji szukania nowych wrażeń, podreperuję sobie wiedzę z biochemii trochę. Jeszcze raz wielkie dzięki. Kocham was! <3 %-D
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2010 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 125 / 1 / 0
litosci oxazepam to metabolit diazepamu straszna cenizna to jest dobre dla kindeer cpakow bez tolerki tylko i wylacznie !!! wlasie jestem u norkow na przedniej imprezie pozdro dla polakow w norwegi i w kraju

norskie narkotica
  • 1033 / 7 / 0
Czemu uważasz, że brak jak niskia tolerka to zaraz 'kinderćpak'?
To trzeba się wjebywać? Nie można ćpać z głową?
Jesteś pewnie ostro spizgany, więc ok. Chef Fan i se kuku nie zrób. %-D
Co do oxa, to w dawce 30mg nie zadziałał po 1h dorzuciłem 20mg i bylo ok. Nawet fajny chill i wyjebane. Taka namiastka mojego dawnego miętowego przyjaciela. :D
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2010 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 394 / 5 / 0
Mnie 20mg oxa dobrze klepie ale w mixie z kroplami z pabialginą. 30mg samego też bardzo fajne.
  • 1931 / 316 / 0
Żarłem to jakoś na początku roku i przyznam, że to przyjemne benzo. Lecz bez zbędnych rewelacji. Świetnie komponuje się z opioidami (koda, bupra), no i działa bardziej zadowalająco z alkoholem.
  • 509 / 2 / 0
Próbowałem się tym zabić przed rokiem - nie bangla ;-)
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.