Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 111 / 1 / 0
Fredder dział miksy obczaj
  • 21 / / 0
przyszla paczka 3mmc o wartosci 320zl ktora spuscilem do kibla dostalem jakas probke 3,4 ctmp ktora podziala tak na mnie ,ze wszystko bylo podejrzane nawet to ze swieci slonce :)
  • 48 / / 0
Już jakiś czas temu spróbowałem pierwszy raz 3-MMC, teraz podzielę się dopiero wrażeniami (mam zwyczaj zapisywania wszystkiego w komórce :D)

21:50 wzięcie rozpuszczonych w wodzie 4 kryształków (ok. 150 mg). Od razu wyszedłem na imprezę (takie studenckie spotkanie w jakimś chujowym klubie)
22:00 zrobiło mi się ciężko i duszno. Wszedłem do pobliskiego marketu, żeby usiąść i odpocząć chwilę.
22:10 już mi dobrze. Wszystko widzę jaśniej. Czuję lekkośc i euforię. Fajnie się szło na przystanek i jechało tramwajem. Empatia to nie wiem, bo pierwszy raz brałem takie coś, nie znam się na tym.
Potem całkiem zajebiście. Tak do 0:30 zajebiście mi się gadało z ludźmi i miałem b. dobry humor. Piłem cały czas piwka (rozwodnione, ale smakowały zajebiście), ale nie czułem, żebym stawał się pijany.
1:00 już czuję się w miarę normalnie. Nie czuję się gorzej niż przed wzięciem. Właśnie "normalnie". Ale ja jestem zasadniczo negatywnie nastawiony do świata i zaczyna mnie troche wszystko wkurzać (zawsze tak mam na imprezach po alko albo na trzeźwo. Likwiduję to gieblem). O 1:15 biorę niewielką dawkę GBL (~0,7 ml) i dalej piję sobie piwka.
Mam cały czas szczękościsk, ale jestem go świadomy i kontroluję go, staram się nie przesadzać z tikami. :D
1:40 jest ok. Spid zszedł. W sumie mam już wyjebane na wszystko. Cały czas gadam z ludźmi, a dzięki niewielkim dawkom GBL i piwkom jest całkiem fajnie.
2:30 poszedłem sobie (ludzie i tak się rozeszli). Czuję się dobrze, humor ok. Nie czuję zmęczenia, trochę się chwieję.

Oczywiście nie mogłem potem spać, ale poza tym nie miałem żadnego zjazdu na następny dzień. W sumie po prostu trzeba sobie zarazerwować ten następny dzień na ogarnięcie się - jak na kacu. Ale kaca nie ma, jest tylko zmęczenie i niewyspanie.

Największa wada to chyba krótkie działanie. Dzięki radom z [h] :P nie dorzucałem.

Dzisiaj biorę znowu. :D
Uwaga! Użytkownik JustynaK93 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / 2 / 0
Pamiętaj że masz tolerancje może słabo podziałać. Zarzuć więcej orala i jak zacznie działać usyp sobie sniffa 150mg.
  • 48 / / 0
Mam tolerancję po jednym razie? Cóż, i tak zamierzałem wziąć nieco więcej, ale przed sniffem mam jakieś opory (zwłaszcza, że to kryształ, nie puder)
Uwaga! Użytkownik JustynaK93 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 479 / 15 / 0
krysztal i tak czy siak sie kruszy przed aplikacja. jesli aplikowales oralnie całe kawałki to zupelnie niepotrzebnie, bo sie tylko dluzej rozpuszczaly i mogly podraznic scianke żołądka. najlepiej rozpuscic w niewielkiej ilosci soku i przepic większa iloscia, żeby przepłukac smak.

z doświadczeń moich jak i wielu osób tutaj optymalna wielkośc przerw nie wyrabiająca zbytniej tolerancji to ok. 4 tygodnie.
2 tyg. to minimum, żeby nie poczuć drastycznego spadku mocy, ale w okresie kilku miesięcy tolerancja będzie rosła.
jak ktoś testuje co tydzień to zapewne po 2-3 miesiącach stwierdzi, że sorty się zjebały. :)
Król Jest Tylko Jeden
  • 3449 / 123 / 8
No tak, przecież kryształy aminoketonów się w chuj długo rozpuszczają w wodnym środowisku. To jest dosłownie błyskawiczny proces, Z tym drażnieniem ścian żołądka też naciągnąłeś ;)
  • 48 / / 0
Brałem 3.5 tyg. temu, rozpuścilem tak jak napisales
  • 207 / 13 / 0
jakies 5 miesiecy temu zaopatrywałem się u tego samego vendora w 3-MMC , wtedy po tym było miekko , empatycznie , pluszowo , milo i spokojnie , chec rozmowy , subtelna euforia .. Wczoraj dostałem sort od tego samego vendora ... poprostu pizdneło mnie jak jakiś stymulant ala pentedron lub huj wie co , straszne pobudzenie , wytrzeszcz , lęki podczas rozmowy strasznie sie stresowałem , nie miałem nic poukładane w głowie , rush a zarazem lekki mindfuck ... :o ktoś z was przypuszcza o co z tym chodzi ?? czy ktoś miał podobnie z obecnym sortem , to vendor u ktorego trzeba sie zalogowac.
  • 1167 / 13 / 0
moze dostales cos innego niz 3mmc?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.