Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 539 / 35 / 0
Nie trzeba na pusty żołądek, a nawet lepiej na pełny, bo potem i tak nie będziesz nic jadł, a to niezdrowo tak z pustym brzuchem tyle czasu. Po czystym MDMA raczej nie powinieneś mieć problemów z zasypianiem.
  • 2876 / 267 / 0
a nawet będzie się bardzo wygodnie spało :D
  • 299 / 11 / 0
No nie wiem, zalezy po jakim czasie pojdzie spać, w koncu to rodzina amfetamin, ja nawet zapierdolony jak bąk spać nie mogłem po dobrych kołach, pół nocy mocne cevy, dosłownie widziałem muzykę w moojej głowie :D
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 5 / / 0
Sierpień pisze:
MDMA + alkohol = dziury w pamięci. Może to nie było to?
Jaki odstęp czasowy pomiędzy kolejnymi dawkami? Bo jak zjadłeś tę drugą na następny dzień to wina tolerancji.
Akurat pamiętam wszystko, nie urywały mi się filmy, a odstęp był około 2 tygodni.
Uwaga! Użytkownik MrJoooooker18 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
bungo pisze:
Dostaliście to kiedyś w proszku ? Bo coś nie bardzo mi się widzi w takiej formie, ale akurat specem nie jestem.
jeden koles sprzedaje zmielony krysztal w proszek w darkmarkiecie zeby jakos to kurwa wyslac
kolor szarawy nie bialy
wszystko dziala dobrze
  • 853 / 57 / 0
Sierpień pisze:
Nie trzeba na pusty żołądek, a nawet lepiej na pełny, bo potem i tak nie będziesz nic jadł, a to niezdrowo tak z pustym brzuchem tyle czasu. Po czystym mdma raczej nie powinieneś mieć problemów z zasypianiem.
Nie słuchać go;) - mdma tylko na pusty żołas.Przy pełnym czy w połowie pełnym wszystko się rozłazi, wchodzi nie wiadomo ile, nie wiadomo czy dorzucać czy czekać a głodówka nikomu jeszcze nie zaszkodziła.Zupka 5h przed i wszystko.
  • 167 / 8 / 0
vi4rus pisze:
bungo pisze:
Dostaliście to kiedyś w proszku ? Bo coś nie bardzo mi się widzi w takiej formie, ale akurat specem nie jestem.
jeden koles sprzedaje zmielony krysztal w proszek w darkmarkiecie zeby jakos to kurwa wyslac
kolor szarawy nie bialy
wszystko dziala dobrze
Obczaje kolor w takim razie. Ptaszki cwierkają ze to z Krakowa przyjedzie. Dzieki :cool:
  • 192 / 20 / 0
Powiem Wam jedno, w mieście w centrum kraju - Łodzią zwanym, byłem, już od w zasadzie lat, przyzwyczajony, że w grochach jest wszystko, tylko nie MDMA, no ale impreza (domówka) i kolega (sam już po dwóch, drugi po trzeciej) strasznie zachwalał, że to niebieskie 'coś tam' i że to na serio MDMA. Jaaaaasne pomyślałem, jednak dałem się przekonać. Jakież było moje ogromne zaskoczenie, kiedy po około pół godziny od aplikacji, poczułem to nie dające się z niczym (może poza zakochaniem XD) uczucie w podbrzuszu i okazało się, że to najprawdziwsze w świecie piguły na MDMA, no po prostu szczena mi opadła. Niestety dawkowanie takie, że dla osoby bez tolerancji, było miło, fajnie posmyrało - wiecie - pluszowy świat te sprawy, ale gdyby nie fakt, że zjadłem niedługo przed przybyciem sztynksu, bałem się dojadać kolejnej. Innymi słowy - wiara w ludzi i Boga (w końcu Wielkanoc!) odzyskana! JEST w Łodzi MDMA pod postacią grochów, są niebieskie, mają wyżłobione linie jakby tworzące (trójkąt?taki duży, większy od tab.) jakiś większy wzór a jedną to stanowczo zbyt mało, mając zerową tolerkę. Całą noc waliłem sztynksu duże ilości i interakcji bark. Najgorsze jest to, że nie był to jakiś bieda-keton, tylko coś naprawdę miłego w działaniu, nic, będę szukał i badał to dalej, ale jedno jest pewne - w tych niebieskich grochach było MDMA, pozdrawiam serdecznie z miasta włókniarzy
  • 167 / 8 / 0
Ok wracając do tematu - dostaliście kiedyś kryształ lekko w stronę brązu zabarwiony ? Jest co nieco białego ale zmieszane z brązem, wszystko ma konsystencję skruszonego kryształu ale proszek to nie jest. Szarawy to też lekko, ale przeważa brąz...
  • 1167 / 13 / 0
@Up
taki zazwyczaj kolor ma MDMA bedziesz zadowolony

zbędny cytat /d5
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.