Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Teraz jest już lepiej ale jeszcze 1.5 godziny temu miażdżyło mi psychikę
Idę wziąć zimny prysznic może pomoże z reguły fajnie to odświeża przed chwilą zasłoniłem firanki bo auta na ulicy się na mnie groteskowo patrzą XD
Oby jutro było już w miarę normalnie dex kurwa coś ty odpierdolił chyba długa przerwa i pusty żołądek też zrobiły swoje
Szczerze to ja swój pierwszy i jedyny so far trip na amanitach bardziej przerzygałem i przespałem, niż cokolwiek z niego wyciągnąłem i mocniej zapamiętałem. Ale z tych nielicznych przebłysków pamięci które mi zostały wyłania się tylko uczucie srogiego popierdolenia, że widziałem swoje bebechy (tak jakby był w stanie wzrokiem skanować wnętrzności czy coś w ten deseń), niektóre przedmioty w pokoju zmieniały swoją wielkość... i to tyle.
Mikropsji (wrażenia pomniejszania się obiektów) jeszcze wielokrotnie doświadczyłem na dysocjantach, ale nie na DXM co ciekawe. Bankowo na difenidynie i DCK, zawsze w ciągach na któryś dzień. Ale cała reszta doznań w niczym nie przypominała amanit.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Dysocjanty przeważnie dają nerkom popalić, ja zawsze więcej szczam na tripie niż normalnie. Myślę że możesz się cieszyć że wcześniej Cię to omijało, bo przyjemne to nie jest. Warto pamiętać żeby się w trakcie nawadniać i to nie samą wodą (dobry jakościowo sok, smoothie, czy domowej roboty izotonik - do zrobienia wystarczy woda ze szczyptą soli i sokiem z cytryną). Szczać i tak częściej będziesz, ale mniej się odwodnisz i mniej elektrolitów stracisz.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.