Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ewentualnie co do reakcji organizmu, mam wrażenie, że po tussi bardziej mi się odbija. Ale może to kwestia budowy kapsułek. Sraczki akurat nie mam w ogóle po dexie, ot ciekawe udogodnienie
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
Planuje odpusic sobie ssri i dodatki typu biotropil by troche podeksic.
Planuje osiagnac 1 plateu 2 nie ze wzgledu na moja chorobe.
Mam pytanie, gdzies przeczytalem ze kwetiapina to jakis opioid czy cos takiego, bralem kode pare razy, i mi sie nie podobalo ze wzgledu ze prawie nic nie czulem przez leki (moze i dobrze...)
Pytanie czy mozna kwetiapine brac z DXM(w malych ilosciach)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.