Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3614 / 596 / 1
Jak dla mnie tussidex to było gówno po którym sraki dostałem. Sama bomba przeszła bokiem. Szybciej uscieka ten tussidex.
Acodin ładnie wchodzi "trzyma".
Po całości wygrywa aco - oprócz ceny
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2532 / 600 / 0
Dla mnie też,ze względu na to,że jakoś tak lepiej się absorbuje.A przynajmniej mi tak się wydaje.A wrażenie pochłaniania przez dysocjacje to coś,co lubię.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 125 / 0
Loperamid godzinę przed tussi i wtedy dłużej trzyma i bez sraczki dysocjacja jak ktoś nie lubi gdy wjeżdża podczas właśnie owej biegunki (wracają wspomnienia pierwszego razu na 3 plateau) %-D
  • 1744 / 577 / 0
Jak dla mnie zawsze Acodin robił sraczkę w chuj, choć to Tussidex ma sorbitol w składzie
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1001 / 84 / 0
U mnie z Tussidexem był problem z dostępnością, rzadko miałem do tego dostęp. Acodin dobrze znany od lat. Może mimo tego że, T był sporadycznie, to jednak te razy zapadły w pamięci najbardziej. Wszystkie inne razy były z Acodinem, a DXM to dla mnie chleb powszedni swego czasu był.
  • 151 / 42 / 0
Ja osobiście nie odczuwam różnych skutków fizycznych po jednym i po drugim leku. Jedyna różnica, jaka mi się rzuciła w działaniu to to, że Tussi wchodzi łagodnie, a przy Aco czuć ten moment walnięcia.

Ewentualnie co do reakcji organizmu, mam wrażenie, że po tussi bardziej mi się odbija. Ale może to kwestia budowy kapsułek. Sraczki akurat nie mam w ogóle po dexie, ot ciekawe udogodnienie %-D
I don't like the drugs, but the drugs like me
  • 2532 / 600 / 0
No,też nigdy nie mam żadnej sraki po takim czy innym preparacie.Wspolczuje tym co mają takie problemy hehe.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 258 / 106 / 0
Ja miewam salwy bąków na tripie, ale kurwa tak epickie że w jakiejś orkiestrze mógłbym grać :D
Anarchizm, nihilizm, prymitywizm: 3 słowa najlepiej oddające mój światopogląd i moje jestestwo.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
  • 1744 / 577 / 0
No jeśli chodzi o bony po DXM albo po Thiocodinie, to jebią bardziej niż najstraszniejsza sraka. Jak się te kaszlaki, jedne czy drugie wpierdala na kilogramy, to jeden malutki bączur potem zasmradza wszystko, a ludziom wręcz chce się rzygać.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Witam, od 2016 lecze się na schizofrenie, od tego czasu ciągle neuroleptyki, ssri + inne "dodatki"
Planuje odpusic sobie ssri i dodatki typu biotropil by troche podeksic.
Planuje osiagnac 1 plateu 2 nie ze wzgledu na moja chorobe.
Mam pytanie, gdzies przeczytalem ze kwetiapina to jakis opioid czy cos takiego, bralem kode pare razy, i mi sie nie podobalo ze wzgledu ze prawie nic nie czulem przez leki (moze i dobrze...)
Pytanie czy mozna kwetiapine brac z DXM(w malych ilosciach)
ODPOWIEDZ
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.