Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 827 / 33 / 0
To zes kurwa zapytal %-D Nie porownoj jednego do drugiego i to i to potrafi byc zajebiste i kolorowe.

Jak to jest ze kiedys c robilo w dawkach 250mcg/500mcg juz na konkrecie a teraz tu padaja czesto dawki 2mg i wyzej?
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Ten C to ostatnio bardzo lubi mnie bad tripować, moje trzy ostatnie podróże z nim, skończyły się bad tripem, niestety. Dosyć ciekawą właściwością moich bad tripów jest to, że wszędzie widzę swastyki, dziwne. Coby post miał chociaż znikomą wartość merytoryczną, to tylko wspomnę że nie polecam połączenia 3mg 25C + wiadro na peaku, chyba że ktoś lubi jak psychodela pysk wykręca.
  • 120 / 8 / 0
Kiedy właśnie mix 25C z mj był dla mnie zawsze najciekawszy! :) 25C jakby podbijało spooooro działanie mj w sensie śmiechawy i chillu, a mj podbijało działanie 25C w sensie wizuali <3
  • 65 / 6 / 0
Testowałem tego nboma 3krotnie. w dawkach od 0.5mg do 1.5mg. Mam po nim straszny bodyload, co psuje całą fazę. Mięśnie się spinają, głowa wygrzana, strasznie skacze ciśnienie, do tego dochodzą mdłości i wykręcanie pyska od czasu do czasu.

Przechodząc do samej fazy, działa na mnie bardziej jak stymulant niż psychodelik. Rozgadanie, śmiech, więcej energii, problemy ze snem... Do tego, pod koniec działania (od ok. 3/4h po załadowaniu), załączają się delikatne OEVy w postaci ruszających się, falujących przedmiotów, zmienną oceną odległości (coś jest raz bliżej, raz dalej) i do tego zdarzało się, że jakiś przedmiot "zmieniał" sobie barwy.

Podsumowując: całkiem fajna i przyjemna faza kosztem strasznego dyskomfortu fizycznego. Jednakże jak dla mnie, 25C jest tak lajtowe, że bad trip po nim jest co najmniej mało prawdopodobny (odnośnie do powyższych wiadomości).
Ja postanowiłem już z tym nie eksperymentować, żadna faza nie powinna być obarczona piętnem fizycznego zdychania w trakcie, bo to niszczy całą przyjemność.

BTW. Może ktoś ma jakiś konkretny, sprawdzony sposób na ograniczenie tych efektów ubocznych bez dokładania w siebie benzo, aspiryn itp? Tylko bez wróżenia z fusów proszę, co by temat nie zszedł na kompletnie offtopowy tor.

Pozdro! :D
Moralniaki, zjazdy, demony, deprecha,
Blizny na psychice, nie obeszło się bez echa.
Posypana krecha towarzyszy zjazdom,
Wciąż to samo gówno, tylko pod inną nazwą.
To zaburzeń pasmo, efekty spożycia,
Ocknij się nim zwichnie cię do końca życia.
  • 186 / 7 / 0
Zawód na całej linii ten 25c.Wejście lekko dysocjacyjne, wizuale dużo słabsze od hometa i co najgorsze 2h po zarzuceniu kartona, wizuale się skończyły.Mentalnie bardziej porównywalny do progowych dawek DMX, niż hometa.Może wpłynęła na to właśnie zeszłotygodniowa podróż.Szczurek po nocy na alfie bardzo usatysfakcjonowany z tripa.
Obróć życie w żart
  • 1329 / 58 / 0
Może dostaliście nierówno nasączone kartony? Mi się raz zdarzyło takie dostać. Ogólnie imho 25C-NBOMe (i inne nbome) nie umywają się nawet do tego co mogą pokazać tryptaminy. Mentalnie jest pierdolnięcie w mózg, mindfuck z którego nic nie wypływa, spora euforia, ale pusta. Peak jest krótki, bodyload dosyć mocny. Zawsze po nbomkach się czułem jakoś struty, czasem zdarzał się ból głowy, a dzień po zawsze było wymemłanie zamiast prawilnego afterglow. Na mój gust zdecydowanie tryptaminy > nbome.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 64 / 1 / 0
Witam was kolwdzy naukowcy:) mam pytanie za 100 punktow :gun: .
A wiec po przeczytaniu sporego materialu tu przeczytalem ze 25c nie jest aktywny przez oral.Przeczytalem zare art. Z zagranicznych stron i znalazlem ze 25c robia pille z nich blue batch i ludzie chwala wiec jak to jest mozliwe ze smiecie twierdzic ze 25c jest nie aktywny w zoladku jak robia w australi na nim pile?? :gun:
Umie mi ktos to wytlumaczyc?? :old:
  • 1513 / 26 / 0
Podaj proszę źródło. Nie chodziło o np 2C-C albo inny 2c-x (ew bk-2c-x)?

ed; mam coś

http://www.bluelight.org/vb/threads/740 ... -25I-NBOMe
http://www.bluelight.org/vb/threads/736 ... s-reliable
http://www.shroomery.org/forums/showfla ... r/16180605

Może sytuacja jest podobna jak z w/w bk-2C-B? W przypadku złego podania oralnie efekty też są mizerne - jednak na pusty żoładek bez popijania podobno działa dużo mocniej.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 64 / 1 / 0
A wiec wtedy jakie dawki oral?? :-D. Zeby bylo safe koledzy naukowcy prosze o pomoc w mysli o nauce?? :old:
  • 581 / 91 / 6
Albo fikuśne kompleksy z hpbcd itp itd. Na kartonie przeszkadza, ale w pillu te kilka mg nie robi różnicy.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).