Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 980 / 83 / 0
Pije yerbe codziennie kilka yerbosow, widze mega zmiane w dzialaniu w pracy. Czasami mnie potrzepie za mocno I sie poce, ale to dobrze nawet bo czytalwm ze z mniejsza laknienie itp a kilka kg przyda sie zrzucic :D
  • 181 / 51 / 0
Hej, dopiero zaczynam z yerba wczesniej pilem zielona herbate oporowo. Z zielona herbata bylo tak, ze po pierwszym zalaniu generalnie mozna zalewac te same liscie jeszcze do maksymalnie 10 godzin, potem potrafi rozwinac sie tam nawet plesn itp itd.
Jak to wyglada w przypadku yerby, ile jaki jest najdluzszy sensowny odstep miedzy pierwszym, a ostatnim zalaniem?
  • 1993 / 490 / 0
Jak za każdym razem zalewasz wrzącą wodą to raczej nie powino być problemu żeby dolewać przez cały dzień.
  • 358 / 80 / 0
ale wrzącą wodą nie mozna zalewać yerby
  • 525 / 55 / 0
  • 1066 / 158 / 0
23 września 2019WhiteMaskTBK pisze:
Nie wiem jak to wyjaśnić ale yerba swój potencjał mi pokazuje jedynie przy łączeniu jej z kofą z innych źródeł (kawa). Wtedy jest moc. Solo odczuwam ją delikatnie z samego rana, jak się nasycam pierwszym zalaniem : )
spróbuj sobie Taragui Energia najmocniejsza yerba dostępna na rynku ! ta to ma moc ;p

tylko przestrzegam, jest BARDZO MOCNA w zupełności wystarczy 1/5 1/6 kubka na początek suszu

gdzie innych sypałem 3/4 i nie było takiego kopa ;p
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 1599 / 47 / 0
Ja tam parzę nawet 1 H nie chcę mi się przelewać do innej szklanki i czekam aż yerba wystygnie.
  • 1066 / 158 / 0
@ polecam do Yerby zaparzacz do ziół w popularnych marketach stacjonarnych dostaniesz za około 20 zł

nie trzeba się pierdzielić z przelewaniem w kubeczki, siteczka i inne gówna

rurka bombila też daję radę, zalewasz wodą zaparzasz, wkładasz rurę i pijesz ale piję tylko w domu na spokojnie jak mam czas bo z niej wychodzą mini mini łyczki kubeczek piję 30 minut ale co za tym idzie lepiej się wchłania yerba i aktywne substancje w niej zawarte

ale przed pracą na szybką jak duszkiem wypije ostygniętą też jest git
  • 525 / 55 / 0
@eiffel65 masz na myśli prasę francuską? Ja mam zamiar właśnie przetestować jak gdzieś zobaczę w markecie.
  • 1066 / 158 / 0
@up dokładnie to prasa francuska, nigdy nie wiedziałem jak ona się nazywa ;p lol

z farcikiem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.