Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2990 / 1650 / 35
Decyzja należy do Ciebie i szanuję wybór, ja mam czyste sumienie chciałam odwieść Ciebie od tej ruletki.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 779 / 180 / 0
Chuj tam, zaryzykuję. Tylko kasę dostanę to będe zamawiał, jak bym się przestał odzywać to wiadomo dlaczego chociaż szczerze mówiąc już teraz się prawie w ogóle tutaj nie udzielam bo depresja mnie zabija więc pewnie nikt nie zauważy
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 380 / 89 / 0
05 lipca 2020EvilDead pisze:
A czy bliscy myślą o mnie ? Nie, więc wyjebane, jeśli ma mnie to zabić to mnie zabije, jeśli ma mnie zwarzywić to mnie zwarzywi, mówi się trudno. Zawsze syntentyki fajnie mnie odcinały od świata i od problemów, dlatego tak bardzo chcę spróbować ich jeszcze raz a teraz jak sprawdzałem sobie e-maila to vendor mówił że skład jego maczanek się nie zmienił i jeśli mówi prawdę to raczej nie mam się czego bać jeśli chodzi o jakiś zgon czy uszkodzenie mózgu bo te jego maczanki były raczej lajtowe nawet w dużych ilościach. Oczywiście jeśli mówi prawdę
Taka dobra rada, nie ufaj ludziom którzy chcA na tobie zarobić
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 2990 / 1650 / 35
Chuj tam, zaryzykuję. Tylko kasę dostanę to będe zamawiał, jak bym się przestał odzywać to wiadomo dlaczego chociaż szczerze mówiąc już teraz się prawie w ogóle tutaj nie udzielam bo depresja mnie zabija więc pewnie nikt nie zauważy
My to widzimy, walcz o siebie ale mówię, życzę Tobie byś przeżył i by maczana Ciebie nie skrzywdziła.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 779 / 180 / 0
Przeżyje, już miałem nie żyć wiele razy, ale życie nie daje nam tego czego chcemy :P
  • 380 / 89 / 0
Troche gnije z takiego podejścia, nie będe rozwijał ocb, Anka napomkneła jakie mogą być skutki, być świadomym warzywem to raczej nic fajnego. Wolna wola, jak chcesz to sie baw.
Dobrze że nie będziesz w stanie napisać posta z pretensjami %-D
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 2950 / 636 / 0
jak ktoś w 2020 roku chce zażywać losowe kanna w nieznanym stężeniu kierując się ,,chuj tam, zaryzykuję", to już albo akt desperacji, albo idiotyzm.
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 779 / 180 / 0
@pawoleh666

Myślisz że może być duża przepaść w kwestii tego jak zmieniły się kanna w ciągu roku ? Bo w 2019 zamawiałem maczanki i fakt faktem już po jednym buchu było mocarnie ale tolerka rosła szybko i ogólnie odstawienie to był koszmar a teraz w 2020 jest szansa że pojawiły się jakieś gorsze lub mocniejsze kanna ? Nie minęło aż tak dużo czasu
  • 2950 / 636 / 0
pewnie że się zmieniło, ja w 2019 byłem w ciągu i jak widać żyję choć 99% kanna dostępnych wtedy już było bardzo ryjące banię, a ,,nowe" kanna są wypuszczane cały czas w prawie nieustającym, szybkim tempie..
to jest najbardziej ryzykowna grupa substancji przy rc-opio.
nawet jak cię nie zabiją to poryją na najbliższe kilka miesięcy i przez ten cały okres będziesz zombie czującym się jakby odjęło mu z 50iq.
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 2990 / 1650 / 35
@pawoleh666

Myślisz że może być duża przepaść w kwestii tego jak zmieniły się kanna w ciągu roku ? Bo w 2019 zamawiałem maczanki i fakt faktem już po jednym buchu było mocarnie ale tolerka rosła szybko i ogólnie odstawienie to był koszmar a teraz w 2020 jest szansa że pojawiły się jakieś gorsze lub mocniejsze kanna ? Nie minęło aż tak dużo czasu
Mam kumpla co stał się warzywem, żre olanzapine i rysperydon. Także daj sobie spokój.
ODPOWIEDZ
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.