Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4935 / 859 / 0
Nbomy podnosza cisnienie, takze jesli masz z tym problem to lepiej nie ryzykowac.
  • 1130 / 48 / 0
Pytam, bo na moja logike, to jezeli nbomy podnosza cisnienie, to u osob na podobych lekach efekt ten powinien byc neutralizowany przez te leki. Nieprzyadkowo czesto poleca sie posiadanie captoprilu jako backupu do 25i. Ale podkreslam to tylko cpunska logika, moglby ktos rozgarniety zweryfikowac?
  • 581 / 91 / 0
@up No powinien, ale na pewno nie zawsze, nie u każdego i niekoniecznie całkowicie. Nie wiadomo dlaczego ludzie schodzą po nbomkach więc może to być kwestia w jakiś sposób związana z ciśnieniem. Jakby nie patrzeć masz większe szanse na bycie w grupie ryzyka niż ktoś kto problemów z ciśnieniem nie ma.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 3899 / 240 / 0
Kaptopryl jak najbardziej wporządku w takich sytuacjach.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 0 / / 0
jeśli chodzi o mnie. Duży wzrost ciśnienia obserwuje jak substancja się ładuje. Po około 60 minutach serducho sie uspokaja i jest ok. Ale gdybym miał problemy z ciśnieniem to bym nie ryzykował
  • 1262 / 17 / 0
IAmAhab pisze:
Pytam, bo na moja logike, to jezeli nbomy podnosza cisnienie, to u osob na podobych lekach efekt ten powinien byc neutralizowany przez te leki. Nieprzyadkowo czesto poleca sie posiadanie captoprilu jako backupu do 25i. Ale podkreslam to tylko cpunska logika, moglby ktos rozgarniety zweryfikowac?
Jak masz na komórce receptory to do nich przyłączy się ta substancja która lepiej do nich pasuje, jeśli 25C lepiej pasuje to się przyłączy i da sygnał by podwyższyć ciśnienie, jeśli jednak lek podany będzie pasował lepiej to "wypchnie" z receptora 25c i zmniejszy je ale jeśli nie to nie pomoże na ciśnienie. Dodatkowa kwestia jest taka, że nie wszystkie receptory będą zajęte przez substancje A i substancja B do nich się może przyłączyć i działać ale słabiej niż gdyby do wszystkich mogła. Ale by się tego dowiedzieć bez wieloletnich badań ktoś musiał by po prostu to sprawdzić na własnej skórze.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 1 / 0
2mg 25C dzień po 900mg DXM. tak czy nie
  • 1329 / 58 / 0
Tak. DXM ogólnie zbija tolerancję na psychodeiki.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 62 / 1 / 0
że zbija to wiem ale czy przypadkiem ich nie podbija? boję się, że może być za mocno
  • 1262 / 17 / 0
Ogarnij się to może być niebezpieczne, DXM wzmacnia wszystko(prawie) dzień po też, to 25c a nie LSD tym się można zabić jak ktoś się postara.
Odpuść, przywal za tydzień. Przynajmniej ja bym tak zrobił, nie mam co prawda dowodów, że to niebezpieczne ale odradzam.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).