Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 174 / 27 / 0
nigdy nie zapodam sobie bielunia i mocnych rc, ale heroine sobie trzepnę na starość aby jakoś emocjonalnie ją przetrwać
  • 2649 / 42 / 0
Krokodyl
Uwaga! Użytkownik ShadySharky jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 151 / 67 / 0
Fundamentalny katolicyzm, za mocna bania jak dla mnie %-D
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5886 / 1217 / 43
Nie ma takich.
Już wyjebane mam.

post nic nie wnosi do tematu ~ xan
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4471 / 709 / 2198
kodeinę i GHB przypadkowo brałem, pewnie jakbym miał problemy w życiu, to na kodzie bym poleciał, ale temat o czym innym.

-- nie spróbuję: heroiny, fentanylu i ogólnie żadnych opio, chociaż faza na kodzie była bardzo kusząca.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3 / 2 / 0
1. Delirianty
2. Wszystko, co silniejsze od fentanylu
  • 227 / 77 / 0
1.benzydamina,
2.inhalanty,
3.synt. Kannabioidy.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5171 / 925 / 0
Szałwia.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 13 / 4 / 0
szałwia
Podpisuję się, dodając benzydiamine i z jakiegoś wewnętrznego powodu dysocjanty %-D
  • 68 / 16 / 0
Opioidy mocniejsze od tramadolu, Deliranty aczkolwiek kusi czasami, mam wątpliwości co do DXM, mocne RC.

Prawda jest taka, że gdyby nie problemy zdrowotne to byłbym nawet chętny do spróbowania heroiny
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.